ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βαρύς» ΠΑΟ, γκαντέμης Λάζαρος!

«Βαρύς» ΠΑΟ, γκαντέμης Λάζαρος!
Στη χειρότερη του εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Σίβασπορ και έχασε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο...

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι από τις δυνατές προπονήσεις και δεν έβγαλαν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των δύο προηγούμενων φιλικών.

«Μελανό» σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 26’ όταν σε μία σύγκρουσή του με τον Καμίλ Γκροζίντσκι χτύπησε στο αριστερό γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάκωση συνδέσμου. Γι’ αυτόν τον λόγο ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφυγε από το γήπεδο για να υποβληθεί σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά μέχρι το βράδυ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε τη συνηθισμένη του κίνηση αλλάζοντας όλους τους βασικούς του στο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» παρουσίασαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο και είχαν μόλις δύο καλές στιγμές με τον Σωτήρη Νίνη στο 2’, όταν το φάουλ του έδιωξε μετά δυσκολίας στη δεξιά του γωνία ο Μπορχάν, ενώ στο 34’ ο Πετρόπουλος γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του με το δεξί κατέληξε στο δοκάρι.

Το «τριφύλλι» προβλημάτισε και αμυντικά, καθώς οι Τούρκοι γίνονταν συχνά απειλητικοί ειδικότερα με τον Γκροζίντσκι ο οποίος ταλαιπώρησε τον Βύντρα. Κορυφαίος του πρώτου μέρους ο Αλέξανδρος Τζόρβας ο οποίος κράτησε το μηδέν σε τέσσερις περιπτώσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Φερέιρα είχαν αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο φρέσκος, ο Καραγκούνης προσπάθησε και έβαλε μία τάξη στον χώρο του κέντρου, ενώ και η άμυνα είχε καλύτερη παρουσία, χωρίς να δεχτεί πολλές φάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr