ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League, μέρος… δεύτερο!

Super League, μέρος… δεύτερο!
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της… μαρτυρικής Super League...

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της… μαρτυρικής Super League, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκονται ακόμη τρεις αγώνες, η τύχη των οποίων… αγνοείται!

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό του από το Europa League θα ταξιδεύσει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και θέλει την νίκη πάση θυσία για να πάρει ανάσα, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, καθώς τα προβλήματα στην ΠΑΕ, παραμένουν.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ενώ η σκέψη του Πορτογάλου τεχνικού είναι να παρατάξει τους «πράσινους» με την ίδια ενδεκάδα, όπως στο ματς με τη Μακάμπι.

Από την άλλη, η Κέρκυρα θέλει να ξεκινήσει δυνατά το νέο πρωτάθλημα και οι βαθμοί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσει από νωρίς την επιχείρηση… σωτηρία!

Ο Μαζνόφ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος για την ομάδα της Κέρκυρας, με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει και τους Καλαντζή-Ιωάννου στα άκρα.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr