ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα οι ανακοινώσεις για Μακούν

Σήμερα οι ανακοινώσεις για Μακούν
Ο Ζεάν Μακούν αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Ολυμπιακό...

Ο Ζεάν Μακούν αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Ολυμπιακό ως δανεικός, στο οποίο θα υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ο δανεισμός του Καμερουνέζου θα κοστίσει 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν το επόμενο καλοκαίρι είναι 4 εκατομμύρια ευρώ. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μακούν και ανακοινωθεί, θα μεταβεί στου Ρέντη για να έχει μια πρώτη συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ωστόσο, άμεσες εξελίξεις θα υπάρξουν όπως όλα δείχνουν και για τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ώστε να αποκτηθεί ως δανεικός από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Βάσκος τεχνικός θέλει τον 32χρονο μέσο στη θέση του Ουρτάδο, αν αυτός φύγει τελικά, κάτι που είναι μέχρι στιγμής αρκετά δύσκολο λόγω των υψηλών αποδοχών που έχει και τις οποίες πολύ δύσκολα θα βρει σε άλλη ομάδα.

«Βλέπουν» και επιθετικό

Με την απόκτηση του Ζεάν Μακούν, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στην επιθετική γραμμή τους. Ο Βαλβέρδε έχει ζητήσει έναν φορ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός ότι έχει στη διάθεσή του ήδη Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς. Σε πρώτο πλάνο εξακολουθεί να είναι ο Βιντσέντζο Ιακουίντα, παρά τις υψηλότατες απολαβές του, αν και το ενδιαφέρον που υπάρχει από ρωσικές ομάδες δυσκολεύει αρκετά την περίπτωσή του.