ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η επανάσταση του ηλεκτρονικού εμπορίου ήρθε! Αγοράζετε φθηνότερα!

Η επανάσταση του ηλεκτρονικού εμπορίου ήρθε! Αγοράζετε φθηνότερα!

Έφτασε η ώρα να αλλάξουν ριζικά οι ηλεκτρονικές αγορές! Το dealingers.com προσφέρει μια νέα, επαναστατική και διασκεδαστική μέθοδο, με την οποία μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα πολύ φθηνότερα από την τιμή λιανικής! Αυτή η καινοτομική πλατφόρμα δημοπρασιών, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της, να πετύχουν διψήφια ποσοστά εκπτώσεων σε επώνυμα, ολοκαίνουργια προϊόντα τεχνολογίας και μόδας.

Η μέθοδος αγοράς είναι κάτι σαν ένα ανάποδο ebay, όπου όσοι περισσότεροι χρήστες συμμετέχουν, οι τιμές μειώνονται αντί να αυξάνονται.

Κάθε προϊόν (σε δημοπρασία) ξεκινάει από την αρχική του τιμή, η οποία είναι πάντα ίση με την τιμή λιανικής. Κάτω από την αρχική τιμή υπάρχει μια κρυμμένη πραγματική τιμή πώλησης, η οποία είναι πάντα χαμηλότερη της αρχικής. Εάν ένας χρήστης ενδιαφέρεται να αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν, θα πρέπει πρώτα να δεί την πραγματική τιμή πώλησης. Κάθε φορά που το κάνει αυτό, μειώνεται αυτόματα η πραγματική αξία κατά ένα ποσό και έχει στη διάθεσή του, 10 δευτερόλεπτα για να αποφασίσει να το αγοράσει. Η δημοπρασία τελειώνει όταν ένας χρήστης, αποφασίσει να αγοράσει το προϊόν στην έκπτωση που έχει δεί, αποκαλύπτοντας την πραγματική τιμή.

Η ιστοσελίδα αυτή, επαναπροσδιορίζει τους βασικούς κανόνες οικονομίας, σχετικούς με την προσφορά και τη ζήτηση, καθώς η μεγαλύτερη ζήτηση για ένα προϊόν μειώνει την τιμή του αντί να την αυξάνει. Τώρα πια, οι πελάτες ορίζουν την τιμή και όχι το κατάστημα. Κατά κάποιο βαθμό η δυναμική των αγοραστών και τα διαφορετικά επίπεδα ρίσκου του καθενός ορίζουν την τιμή πώλησης κάθε προϊόντος, η οποία πάντα θα είναι χαμηλότερη από αυτή της αγοράς!

Η όλη αυτή διαδικασία είναι βασισμένη και στα κοινωνικά δίκτυα. Χρήστες με πολλούς φίλους, μπορούν να εκμεταλλευτούν το δίκτυό τους και να κερδίσουν δωρεάν credits για κάθε χρήστη που προσκαλούν στην πλατφόρμα. Επίσης κάθε χρήστης που συμμετέχει τη δημοπρασία, μειώνει περεταίρω και την τιμή πώλησης. Συνεπώς, συμφέρει τους χρήστες να κάνουν γνωστή μια δημοπρασία για να αγοράσουν και αυτοί φθηνότερα!

Σύμφωνα με τους ιδρυτές, Τζάκο Καράσσο και Ηλία Παντελάκη, η ιστοσελίδα μόλις λάνσαρε την πρώτη της δημόσια version στην Ευρώπη, και έχοντας κερδίσει αρκετά βραβεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, προγραμματίζει να λανσάρει και στις ΗΠΑ, στις αρχές του 2013. Δείτε το στο www.dealingers.com.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@dealingers.com