ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έρχεται το PlayStation 4!

Έρχεται το PlayStation 4!

Φαίνεται τελικά πως η νέα γενιά της παιχνιδοκονσόλας της Sony, βρίσκεται στα τελευταία στάδια της παραγωγής της, με την τελική έκδοση του «development kit» να κυκλοφορεί για τους προγραμματιστές το ερχόμενο καλοκαίρι...

Σύμφωνα με το «VG247.com», η SONY συναντήθηκε στην Αμερική με μια ομάδα προγραμματιστών από διάφορα «studios», με σκοπό να τους ενημερώσει για το όραμα που έχει για τη νέα κονσόλα και τις προδιαγραφές του νέου συστήματος.

Η θήκη του νέου PlayStation 4 κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχεδιαστεί ακόμα, για αυτό και η SONY αποφάσισε να προσαρμόσει το «hardware» της νέας κονσόλας σε θήκες υπολογιστή και να το δώσει έτσι στους προγραμματιστές για την περαιτέρω εξέλιξη του.

Οι νέες φήμες επιβεβαιώνουν ταυτόχρονα παλαιότερες που ήθελαν την SONY να χρησιμοποιεί το όνομα «Orbis» για την νέα της κονσόλα, χωρίς βέβαια να προσφέρουν κάποια «δυνατή» ένδειξη για το αν αυτή θα είναι τελικά η νέα της ονομασία. Η εταιρεία πάντως υπολογίζει πως η τελική έκδοση του «development kit» δεν θα είναι έτοιμη πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έχει αναφερθεί ακόμα πως η νέα παιχνιδοκονσόλα, θα έχει 8Gb ή 16Gb RAM, Blue-ray player, 256Gb σκληρό δίσκο, Wifi, Ethernet και HDMI είσοδο χωρίς όμως κάποια μεγάλη αλλαγή. Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει για το νέο χειριστήριο.