ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Γιάννης Βρούτσης: Ο άνθρωπος που «τσάκισε» την ανεργία!

Γιάννης Βρούτσης: Ο άνθρωπος που «τσάκισε» την ανεργία!

Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια. Ο Γιάννης Βρούτσης αποκάλυψε τους παχυλούς μισθούς των ελλήνων μισθωτών οι οποίοι έχουν το θράσος και διαμαρτύρονται για πενιχρές αμοιβές. Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ευτυχώς που υπάρχουν υπηρεσίες όπως η «Εργάνη» για να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο αξιότιμος υπουργός ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (και όχι εργασίας) ήταν αποκαλυπτικός: Η πλειοψηφία των μισθωτών αμείβεται πάνω από το βασικό ενώ το 22,86% παίρνει 1.000 με 1.500 ευρώ!

Μάλιστα όπως πρόσθεσε, μόνο το 7,69% των εργαζόμενων από το σύνολο των 1.371.450 μισθωτών αμείβεται στο ύψος του κατώτατου μισθού. Αφήστε που όπως τόνισε ο φετινός Αύγουστος εμφάνισε θετικό πρόσημο προσλήψεων. Συμπέρασμα: Παράδεισος η Ελλάδα!

vroutsis 1

Eδώ βλέπετε τον... διώχτη της ανεργίας να εξετάζει λεπτομερώς τις παχυλές απολαβές των μισθωτών. Τα λεγόμενα χιλιοπεντακοσάρια!

Όσο για τα υπόλοιπα περί φτώχειας και ανέχειας είναι ψεύδη ασύστολα που αγγίζουν τα όρια του λαϊκισμού.

Ας βγει έστω κι ένας να πει ότι εκατομμύρια Έλληνες αμοίβονται με μισθούς 400 ευρώ με τα οποία καλούνται να ζήσουν τις οικογένειές τους. Ας βγει έστω κι ένας να πει ότι πεινάει. Ότι δεν έχει να πάρει γάλα στα παιδιά του.

Που είναι όλοι αυτοί που εργάζονται δωδεκάωρα και δήθεν παίρνουν 500 ευρώ; Που κρύβονται; Όλους τους ξεσκέπασε ο κ. Βρούτσης. Τους μισθωτούς που τσεπώνουν 1.500 και μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Λαμπάδα πρέπει να του ανάψουμε. Ο άνθρωπος «τσάκισε» την ανεργία. Έκανε την Ελλάδα απέραντο εργοτάξιο, κήπο επενδύσεων.

Μάλιστα σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στα σύνορα της χώρας συγκεντρώνονται ορδές βορειοευρωπαίων προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα και να απολαύσουν τους μισθούς των 1.500 ευρώ! (Αυτό θα βγει σε επόμενη ανακοίνωση της Εργάνης). Γερμανοί, Σουηδοί, Ελβετοί, μεταναστεύουν κατά χιλιάδες αναζητώντας μια θέση εργασίας στην Ελλάδα του Γιάννη Βρούτση.

ΥΓ: Ααααα ξέχασα να σας πω ότι μετά από αυτή την δήλωση θα «κουμπώσει» μια χαρά το κόψιμο του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Τυχαίο; Δε νομίζω!