ΥΓΕΙΑ

Θα σώσει τον ΕΟΠΥΥ η μνημονιακή Δρέττα, που «εκτέλεσε» την υγεία των Ελλήνων;

Θα σώσει τον ΕΟΠΥΥ η μνημονιακή Δρέττα, που «εκτέλεσε» την υγεία των Ελλήνων;

Ποιοι επιδιώκουν να προκαλέσουν το... απόλυτο χάος στον ΕΟΠΥΥ προτείνοντας (;) για τη θέση του προέδρου ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και νυν του Ποταμιού, που αποκάλεσε δημόσια «μαυρογιαλούρο» τον Αλέξη Τσίπρα και διέλυσε το ΕΣΥ, εκτελώντας μνημονιακές επιταγές των προηγούμενων κυβερνήσεων;

ΜΟΝΟ ΩΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΦΑΡΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ... ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστα 24ωρα από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας, όπου με καθαρή φωνή, ο Έλληνας πρωθυπουργός έβαλε... τέλος στη μνημονιακή πολιτική που κατέστρεψε τα πάντα στο ΕΣΥ και στέρησε από εκατομμύρια συμπατριώτες μας το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους...

Ο κ. Τσίπρας είχε μιλήσει για πυρηνική βόμβα που είχαν φροντίσει να ρίξουν στην υγεία, οι μνημονιακές κυβερνήσεις και τα εκτελεστικά τους όργανα, οι υπουργοί που εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα των Γερμανών και των Ισραηλινών (Λοβέρδος, Γεωργιάδης, Βορίδης).

Γι' αυτό και προκαλεί ήδη σοβαρές αντιδράσεις ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ η διαρροή της φημολογίας που θέλει να ακούγεται και μόνο για τη θέση της προέδρου του ΕΟΠΥΥ, η υποψήφια βουλευτής με το... Ποτάμι, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, Αθηνά Δρέττα.

Οσο και αν κάτι τέτοιο μοιάζει απίστευτο. Και είναι, πράγματι, απίστευτο καθώς πρόκειται για την οδοντίατρο που δημόσια είχε κατηγορήσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη τον νυν πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για «μαυρογιαλουρισμό»

«Ο κύριος Τσίπρας το 2013 δήλωνε ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι, τώρα το ξέχασε και στο πλαίσιο της κατάληψης της εξουσίας δηλώνει ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να πληρώνουν τους φόρους του. Δεν εγκαλώ για έλλειψη αξιοπιστίας, αλλά αναρωτιέμαι πως συνάδει ο μαυρογιαλουρισμός με το ήθος και ύφος μιας σύγχρονης αριστεράς» είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2015 η κ. Δρέττα, η οποία, βέβαια, δεν είναι τυχαία και δεν πρέπει να την ξεχνούν, δεν μπορούν να την ξεχνούν οι Έλληνες πολίτες, αφού έχει εξαιρετικά «βεβαρημένο» παρελθόν σε σχέση με την καταστροφική πολιτική που ισοπέδωσε τα πάντα στο χώρο της υγείας.

Είναι αυτή που από το 2010 μέχρι το 2012 διετέλεσε Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, δίνοντας τη χαριστική βολή στους Έλληνες ασφαλισμένους, αφού σε συνεργασία με τους τότε υπουργούς Λοβέρδο και Σαλμά, έβαλαν τις βάσεις για την... επέλαση των γερμανικών και ισραηλινών συμφερόντων στον τομέα υγείας στην πατρίδα μας.

Γι' αυτό και δεν μπορεί παρά να αποτελεί κακόγουστο αστείο για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ακόμα και η φήμη πως ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, νυν του Ποταμιού και πιστό εκτελεστικό όργανο των μνημονιακών καταστροφικών «μεταρρυθμίσεων» που ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, (ο... «μαυρογιαλούρος» κατά δήλωση της κ. Δρέττα), τελείωσε πριν λίγα 24ωρα, μπορεί να κληθεί να εφαρμόσει και το πρόγραμμα της «ανοικοδόμησης» του ΕΣΥ.

Σχετικές ειδήσεις