ΥΓΕΙΑ

Σώσε τα μαλλιά σου online

Σώσε τα μαλλιά σου online

Κάνοντας, αν μη τί άλλο, το πρώτο βήμα.

Αυτό που αφορά στην διάγνωση που οδηγεί στη λύση. Την ευκαιρία αυτή φαίνεται να δίνει η πρωτοποριακή εφαρμογή της DHI Θεσσαλονίκης που φέρνει τον ειδικό στο κινητό.


Το πρόβλημα της τριχόπτωσης απασχολεί χιλιάδες άντρες, αλλά και γυναίκες. Μια πάθηση που αλλάζει την εξωτερική εμφάνιση και ενίοτε επηρεάζει την ψυχολογία και περιορίζει την κοινωνική ζωή.


Στο πρόβλημα αυτό, δύο είναι οι επιλογές. Ο συμβιβασμός με το γεγονός και η παρακολούθηση του προβλήματος να μεγαλώνει. Ή η προσπάθεια αντιμετώπισής του. Αρκεί η αντιμετώπιση να μην είναι μέσω πειραματισμών με αμφιβόλου ποιότητας και αδιευκρίνιστης αποτελεσματικότητας και προέλευσης συνταγών και online σκευασμάτων.


Η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης απαιτεί εξειδίκευση και εμπειρία. Είναι θέμα επιστημονικής έρευνας και ιατρικής προσέγγισης. Είναι θέμα ειλικρινούς στάσης απέναντι στο πρόβλημα. Τόσο του ασθενή, όσο και του θεράποντος.


Στο πλαίσιο αυτό, είναι τεκμηριωμένο πως η εμφύτευση μαλλιών αποτελεί τη μόνη πραγματική λύση που να οδηγεί σε μόνιμο και ιδανικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα που η DHI Θεσσαλονίκης με 45 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης της συγκεκριμένης θεραπείας και με 120, κατά μέσο όρο, θεραπείες ανά ημέρα, μπορεί να εγγυηθεί.

nbomb2 DSC04939


Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, η κλινική κάνει και την «ειλικρινή» στάση του ενδιαφερόμενου απέναντι στο ενδεχόμενο πρόβλημα τριχόπτωσης του ακόμα πιο εύκολη.


Η διαδικασία απλή: κατεβάζετε την εφαρμογή και ανεβάζετε μέχρι τέσσερις φωτογραφίες από την περιοχή που σας προβληματίζει. Εντός δύο ημερών, ένας ειδικός της κλινικής θα επικοινωνήσει μαζί σας για την αξιολόγηση του προβλήματος και την υπόδειξη της ενδεδειγμένης λύσης θεραπείας του.


Παράλληλα, μέσω αυτής, μπορείτε να δείτε videos και συνεντεύξεις από θεραπείες και να μάθετε λεπτομέρειες γύρω από την αποκατάσταση μαλλιών.


Στη DHI Θεσσαλονίκης οποιαδήποτε θεραπεία γίνεται με τον πλέον ανώδυνο και απλό τρόπο. Συγκεκριμένα, τα υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού, τα οποία είναι γενετικά σχεδιασμένα να μην πέσουν ποτέ, εξάγονται και εμφυτεύονται στα σημεία όπου υπάρχει αραίωση. Είναι μια διαδικασία που, αναλόγως του μεγέθους του προβλήματος, διαρκεί αρκετούς μήνες, προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι ιδανικό, αλλά και η μετάβαση σε αυτό να γίνει ομαλά.


Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές που απαιτούν τη δημιουργία σχισμών ή τρυπών υποδοχήςστη περιοχήτου προβλήματος, ο γιατρός εμφυτεύει απευθείας τα τριχοθυλάκια χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό που λειτουργεί σε επιφάνειες μικρότερες του ενός χιλιοστού! Έτσι, ο γιατρός έχει πλήρη έλεγχο σε ό,τι αφορά το σημείο, το βάθος και τη γωνία εμφύτευσης του κάθε τριχοθυλάκιου. Δημιουργώντας το τριχωτό της κεφαλής που είχε προβλέψει αρχικά η φύση και αλλοίωσε η τριχόπτωση.


Με τον τρόπο αυτό η θεραπεία DHI περιορίζεται σε δύο μόνο στάδια. Στο πρώτο κατά το οποίο τα τριχοθυλάκια ελέγχονται, επιλέγονται τα υγιή και εξάγονται ανώδυνα. Τα απομονωμένα τριχοθυλάκια διατηρούνται στις κατάλληλες συνθήκες εργαστηρίου μέχρι να αρχίσει η σταδιακή επαναφύτευσή τους στο δεύτερο και τελικό στάδιο. Από την στιγμή της επανατοποθέτησής τους, τα τριχοθυλάκια αρχίζουν να αναπτύσσονται φυσικά, στους χρόνους που η φύση ορίζει ανά περίπτωση.


Το απολύτως φυσικό αποτέλεσμα για τα αντρικά ή γυναικεία μαλλιά είναι, άλλωστε, ο τελικός στόχος κάθε θεραπείας που πραγματοποιείται στην κλινική της DHI Θεσσαλονίκης από γιατρούς εξειδικευμένους και πιστοποιημένους στη London Hair Restoration Academy. Ικανούς να πετύχουν ακόμη και την εμφύτευση 9.000 τριχών σε μία μόλις συνεδρία!


Ίσως λοιπόν σήμερα να είναι η ευκαιρία να λάβετε μια ακόμα γνώμη για το θέμα που σας απασχολεί. Αυτήν τη φορά όμως επιστημονική και όχι την «γνώμη» του καθρέπτη ή των φίλων. Εύκολα όσο μια selfie.

iStock 519690248