ΥΓΕΙΑ

Στην Αλίκη Περρωτή το ανθρωπιστικό βραβείο των «Prix Gallien»

Στην Αλίκη Περρωτή το ανθρωπιστικό βραβείο των «Prix Gallien»

Παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε η απονομή των διεθνών βραβείων «Prix Gallien», το Σάββατο 1η Απριλίου 2017.

Τα βραβεία «Prix Gallien» απονέμονται σε προσωπικότητες που διακρίνονται στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας στο χώρο της Υγείας, καθώς και σε προσωπικότητες που με τη δράση τους συνεισφέρουν στην κοινωνική ιατρική και εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε στην ευεργέτιδα Αλίκη Περρωτή το βραβείο του ανθρωπισμού για τη συνεισφορά της στο χώρο της Υγείας, της κοινωνικής ιατρικής και της εκπαίδευσης, ενώ η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη απένειμε τον έπαινο «Prix Gallien» στην Κατερίνα Αθανασιάδου, ένα από τα αποθεραπευμένα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» που μίλησε στην εκδήλωση για τη μάχη που αναγκάστηκε να δώσει στα 11 χρόνια της ενάντια στον καρκίνο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, πρέσβεις ξένων χωρών στην Ελλάδα, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, προσωπικότητες από το χώρο των επιστημών και της έρευνας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου κ.α.

Σχετικές ειδήσεις