ΥΓΕΙΑ

Μάνδρα Αττικής: Προειδοποίηση ΚΕΕΛΠΝΟ για το σύστημα αποχέτευσης και ύδρευσης

Μάνδρα Αττικής: Προειδοποίηση ΚΕΕΛΠΝΟ για το σύστημα αποχέτευσης και ύδρευσης

Οδηγίες για θέματα δημόσιας υγείας.

Την προσοχή στο αποχετευτικό σύστημα και το σύστημα ύδρευσης στη Μάνδρα Αττικής στρέφει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, αποτελούμενο από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, μετέβη το πρωί της Πέμπτης (16/11/2017) στη Μάνδρα και ενημέρωσε τη Δημοτική Αρχή για θέματα δημόσιας υγείας που ενδέχεται να προκύψουν, από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στο αποχετευτικό σύστημα αλλά και το σύστημα ύδρευσης.

Επίσης, έδωσε οδηγίες σε περίπτωση που εμφανιστούν συρροές κρουσμάτων να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Παράλληλα, το κλιμάκιο άφησε στο γραφείο κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Μάνδρας φάρμακα και υπνόσακους.

Την Παρασκευή (17/11/2017) θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του ΚΕΕΛΠΝΟ συνάντηση φορέων για θέματα υγειονομικής πρόληψης, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», υπό την προεδρεία του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Τέλος, το ΚΕΕΛΠΝΟ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Σχετικές ειδήσεις