FUN TIME

Συνδέουν το ΑΤΙΑ στο Τέξας με το χαμένο Boeing! (photos)

Συνδέουν το ΑΤΙΑ στο Τέξας με το χαμένο Boeing! (photos)

Τη λύση στο μυστήριο του ιπτάμενου αντικειμένου που απαθανατίστηκε πάνω από τον ουρανό του Τέξας, υποστηρίζει ότι έχει ένας πρώην πεζοναύτης!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του λοιπόν, αυτό δεν ήταν ΑΤΙΑ, αλλά το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος SR -72 που έχει σχεδιαστεί για να διασχίζει ολόκληρες ηπείρους σε λιγότερο από μία ώρα!

piop

«Μπορεί να πήγαινε στον Ινδικό Ωκεανό να βοηθήσει στις έρευνες για το χαμένο Boeing», υπογράμμισε ο James Vineyard, ο οποίος μετά από 17 χρόνια στους πεζοναύτες έγινε ειδικός εμπειρογνώμονας εναέριων… θεμάτων, με κάτι περισσότερο από δύο δεκαετίες εμπειρία.

Την ίδια ώρα πάντως, οι developers της Lockheed Martin, στην οποία ανήκει το project, τονίζουν ότι το αεροσκάφος δεν θα είναι έτοιμο για πτήση μέχρι το 2030, ενώ και ο άντρας που φωτογράφησε το ιπτάμενο αντικείμενο υποστηρίζει ότι πρόκειται για μεταφορικό stealth που μπορεί να μεταφέρει στρατιώτες σε ξένη χώρα χωρίς να γίνει αντιληπτό.

«Το SR -72 βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης. Επιπλέον είναι αεροσκάφος υψηλών ταχυτήτων και το συγκεκριμένο δεν βιαζόταν να πάει κάπου», υποστήριξε ο Steve Douglass, ο οποίος μαζί με Dean Muskett έδωσαν στη δημοσιότητα τις σχετικές φωτογραφίες.

kuyky

Διαβάστε ακόμα:

ATIA στον ουρανό του Τέξας!