FUN TIME

Αυτό είναι το πιο... στοιχειωμένο μαγαζί της Βρετανίας! (vid)

Αυτό είναι το πιο... στοιχειωμένο μαγαζί της Βρετανίας! (vid)

Τον… ένοχο για τη σπασμένη βιτρίνα στο στοιχειωμένο κατάστημα αντικών του Μπάρνσλεϊ, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας!

Και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να ήταν ένα φάντασμα που… σουλάτσαρε ανενόχλητο στα δωμάτια του Barnsley Antiques Centre!

Δεν πάει καιρός που ο Danny Parker, ανοίγοντας την επιχείρησή του ένα πρωί, βρήκε μια βιτρίνα σπασμένη, όχι όμως και κάποιο σημάδι παραβίασης. Με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα… κάγκελο, τσεκάροντας την κάμερα ασφαλείας, αντιλήφθηκε έκπληκτος πως η τζαμαρία είχε σπάσει μόνη της!

Οι υπόλοιπες 15 κάμερες αποκάλυψαν μάλιστα πολλά ακόμη ανεξήγητα περιστατικά, απλώνοντας το πέπλο του παραφυσικού πάνω από το μαγαζί του!

Αντικείμενα να κινούνται με δική τους πρωτοβουλία, μυστηριώδεις καπνοί να βγάνουν από το πάτωμα, μια λευκή σφαίρα να αιωρείται και μια ομιχλώδης φιγούρα να βολτάρει στο υπόγειο!

«Σε μια από τις οθόνες είδα έναν άνδρα να περπατά έξω από το μαγαζί, ωστόσο όταν κοίταξα ξανά ήταν πεσμένος μέσα, σηκώθηκε από το πάτωμα και έφυγε», τόνισε ο Parker, συμπληρώνοντας: «Οι ιδιοκτήτες των διπλανών καταστημάτων μού είπαν ότι το κτίριο ήταν πάντα στοιχειωμένο. Δεν πίστευα στα φαντάσματα, αλλά αυτά με έχουν τρομάξει αρκετά. Πλέον προσέχω πολύ όταν μένω μέσα μόνος μου»

Και ποιος να τον αδικήσει; Από την άλλη βέβαια και πώς να διαφημίσεις καλύτερα την επιχείρησή σου;

Διαβάστε ακόμα:

Η Γερμανία προέτρεπε ισλαμιστές να πολεμήσουν με τους τζιχαντιστές!

ΗΠΑ: Καθηγήτριες έκαναν τρίο με ανήλικο μαθητή τους! (vid+pics)

Βρήκαν το μπουντρούμι του Δράκουλα στην Τουρκία; (vid)