ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ποιος έχει «καρύδια» στην κυβέρνηση;

Ποιος έχει «καρύδια» στην κυβέρνηση;

Ο μέγας – Τόλης – και δεν θέλω ερωτήσεις γιατί ένας είναι ο Τόλης – έχει πει κατά καιρούς το σοφό: « Εγώ είμαι άνδρας του σαλονιού και του λιμανιού άμα λάχει».

Κι επειδή εγώ έχω γεννηθεί στον Πειραιά και πολύ μου τα έχει πρήξει τώρα τελευταία αυτός ο κινεζόσπορος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, θα μιλήσω σήμερα στη γλώσσα του λιμανιού.

Αυτός ο τύπος λοιπόν, που το κόμμα των Φιλελευθέρων που έχει εκπροσωπεί μόνο το 3% του γερμανικού λαού, όποτε μιλάει για την Ελλάδα φτύνει κουκιά. Και κάνει ότι μπορεί να για να πετάξει έξω από την ευρωζώνη βεβαιώνοντας τους εταίρους μας ότι αυτή θα είναι η καλύτερη λύση για την Ευρώπη.

Έτσι προχθές Κυριακή, τις ώρες που αυτή η χώρα μάτωνε πάλι στη Βουλή αλλά και στους δρόμους, αυτός ο ανθέλληνας κινεζόσπορος Ρέσλερ έκανε την παρακάτω μισερή δήλωση για την Ελλάδα: «Η ημέρα Χ πτώχευσης της Ελλάδας γίνεται όλο και λιγότερο τρομακτική για όλους εμάς τους άλλους».

Ρωτάω λοιπόν τώρα εγώ Παπαδήμο και Σία: Έχεις κανείς τα «καρύδια» μέσα στην ελληνική κυβέρνηση να κηρύξει αυτόν τον κινεζόσπορο Ρέσλερ persona non grata δηλαδή ανεπιθύμητο πρόσωπο, να του απαγορεύσει να πατήσει άλλη φορά το βρομοπόδαρό του στη χώρα μας; Αυτή είναι μια αντρίκια κίνηση που θα δείξει επιτέλους ότι είμαστε όρθιοι και δεν θα κάτσουμε σαν αρνιά να μας σφάξει ο κάθε κωλογερμανός που μας μισεί ή θέλει να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματός του θάβοντας την Ελλάδα.

Γιατί τελικά, δεν φτάνει μόνο να διαλαλούμε στα πέρατα του κόσμου ότι «η π.... του τσολιά είναι βαριά, πολύ βαριά» αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε κιόλας.