ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Η Ρεπούση, οι φασίστες και το παιδομάζωμα

Η Ρεπούση, οι φασίστες και το παιδομάζωμα

Ανατρίχιασα ακούγοντας έναν έξαλλο τύπο της Χρυσής Αυγής να φωνάζει μέσα στη Βουλή: «εμείς τα παιδιά αυτών που νίκησαν πριν 65 χρόνια (και εννούσε το τέλος του εμφυλίου με την επικράτηση Άγγλων, Αμερικανών και ελληνικού στρατού) θα σας μάθουμε την ιστορία και όχι αυτή που γράφει η Ρεπούση». Τα ίδια πάνω κάτω είπε και εκτός Βουλής ο γνωστός Κασσιδιάρης.

Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και την αποκρουστική φωτογραφία από το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής στα «μαθήματα Ιστορίας» που κάνει σε παιδάκια 6-10 ετών, καταλήγουμε σε μια διαπίστωση που πρέπει επιτέλους να μας αφυπνίσει:

Η τερατογένεση που προκάλεσε η γνωστή άποψη της Ρεπούση (που τελικά «τρούπωσε» στη ΔΗΜΑΡ) σε ένα σχολικό βιβλίο που τελικά αποσύρθηκε ότι η σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους στο λιμάνι της Σμύρνης ήταν απλά ένας συνωστισμός Ελλήνων που ήθελαν να φύγουν για την Ελλάδα είναι ακριβώς αυτή: δίνει το δικαίωμα στον όποιο φασίστα και ανιστόρητο να διδάσκει την δική του Ιστορία έτσι όπως την βλέπει πιθανόν και μέσα από τις διόπτρες με τον αγκυλωτό σταυρό.

Η λαίλαπα Ρεπόύση- Δραγώνα επί υπουργίας Άννας Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και οι γνωστές υπερ-προχωρημένες και ανόητες απόψεις τους περί πολυπολιτισμών, παγκοσμιοποίησης και διαστρέβλωσης μεγάλων ιστορικών γεγονότων (π.χ. την σφαγή στη Σμύρνη) άφησε στο πέρασμά της αυτό το επικίνδυνο για τη Δημοκρατία μας μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Όταν πριν τρία-τέσσερα χρόνια φώναζα στις τηλεοπτικές μου εκπομπές ότι το δίδυμο Ρεπούση- Δραγώνα θα προκαλέσει τα αντανακλαστικά εθνικιστών, φασιστών, ακροδεξιών και άλλων τέτοιων δαιμόνων του χάους μερικοί ανεγκέφαλοι αριστεροί του κώλου με κοίταζαν με στραβό μάτι λέγοντας: τι έπαθε ρε ο Χαρδαβέλλας ξαφνικά και τα βάζει με την πρόοδο;

Τελικά την είδαμε την πρόοδο από τέτοιες απόψεις. Ο Μιχαλολιάκος και ο Κασσιδιάρης στο προσκήνιο να μας κουνάν το δάχτυλο. Τώρα όλοι μας καλούμαστε όχι πια με λόγια αλλά με πράξεις να αντιμετωπίσουμε το θηρίο που γεννήθηκε μέσα από δηλώσεις και θέσεις κάποιων ανιστόρητων και δήθεν προοδευτικών εγκεφάλων.