ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ντρέπομαι σαν Έλληνας

Ντρέπομαι σαν Έλληνας

Έβλεπα χθες τα δελτία ειδήσεων σε CNN και άλλους ξένους σταθμούς και ντρεπόμουν σαν Έλληνας.

Αυτά τα καθάρματα που πυροβόλησαν τους αλλοδαπούς εργάτες της φράουλας εκεί στην Ηλεία, κάνουν ήδη όλο τον ελεύθερο κόσμο στον πλανήτη, να γυρνάει με αποτροπιασμό το κεφάλι του στην Ελλάδα. Και δεν μας αξίζει τέτοια τύχη και συμπεριφορά.

Αλλά αυτή η ιστορία με τους νταβατζήδες της φράουλας, τους δουλεμπόρους και εκμεταλλευτές του ιδρώτα, αυτών των απελπισμένων πλασμάτων από χώρες της Αφρικής και της Ασίας που βρίσκονται στην Ελλάδα, και την εξήγησή της έχει και δεν είναι καινούργια.

Όταν οι Έλληνες φασίστες και οι νεοναζί σπέρνουν το μίσος κατά των ανυπεράσπιστων αυτών πλασμάτων, όταν τους καίνε, τους χτυπάνε βάναυσα, τους κυνηγάνε όπου τους βρουν στους δρόμους και δεν κλείνεται κανείς στη φυλακή – ε τότε ας περιμένουμε και χειρότερα από τα διάφορα αφεντικά Έλληνες που εκμεταλλεύονται τους πεινασμένους Πακιστανούς ή Αφγανούς.

Και όταν η πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια που πνίγει το κύμα των λαθρομεταναστών την Ελλάδα, παραμένει αδρανής, τους αφήνει άθυρμα στα χέρια αδίστακτων νταβατζήδων της δουλειάς και κλείνει τα μάτια στο όργιο απάνθρωπης συμπεριφοράς στους ανθρώπους αυτούς, ε τότε αυτοί οι εγκληματίες της Ηλείας δεν το είχαν τίποτα να πάρουν τις καραμπίνες και να πυροβολήσουν στο ψαχνό.

Η βρώμικη αλήθεια όμως σε αυτή την βρώμικη υπόθεση είναι ότι οι ίδιοι Ελληναράδες που βρίζουν και χτυπούν τους αλλοδαπούς ακολουθώντας τους Έλληνες φασίστες στον δρόμο του αίματος, είναι οι ίδιοι που παίρνουν στις δουλειές τους αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους (λαθρομετανάστες οι περισσότεροι) και τους βάζουν να δουλεύουν σαν σκυλιά 12 και 15 ώρες για ένα πιάτο φαί ή για να του φάνε ακόμα και το μεροκάματο των 10 ευρώ.

Αυτό είναι μια ντροπή για όλους μας.