ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Δειλοί και άβουλοι πολιτικοί

Δειλοί και άβουλοι πολιτικοί

Μπορεί να προκάλεσε φρίκη στους περισσότερους η δήλωση του γνωστού μαχαλόμαγκα του ελληνικού φασιστικού κόμματος μέσα στη βουλή, με την οποία αρνείται ότι υπήρξε Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αλλά εμένα δεν με εξέπληξε καθόλου. Περιμένω και τα χειρότερα.


Γιατί όσο το περίφημο «συνταγματικό τόξο» (και άλλες παπαριές) των κομμάτων μένει σε ευχολόγια, κατάρες και λεκτικές καταγγελίες της φασιστικής λαίλαπας που βρήκε τη χώρα, τόσο οι κάθε είδους χιτλερίσκοι στην Ελλάδα θα βρίσκουν έδαφος για τις προκλήσεις και τους τραμπουκισμούς τους.

Οι ψυχές 6 εκατομμυρίων ανθρώπων που χάθηκαν στα στρατόπεδα της ναζιστικής κόλασης δεν μπορούν να μιλήσουν και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τη μνήμη τους –που την σέβεται όλος ο άλλος κόσμος πλην Κασιδιαραίων στην Ελλάδα.

Και ποια αντίδραση υπήρξε από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» (και άλλες παπαριές) στη χθεσινή δήλωση του κατάμαυρου παλικαρά μέσα στη βουλή; Λόγια, λόγια, λόγια από Σαμαρά μέχρι Τσίπρα και Κουτσούμπα.

Όταν στη Γερμανία βάζουν για 5 χρόνια στη φυλακή όποιον τολμήσει να πει ότι δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα των Εβραίων, στην Ελλάδα δεν έχουν την τόλμη οι πολιτικοί μας ούτε ένα νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού να ψηφίσουν. Και έτσι μπορεί ο κάθε μαχαλόμαγκας φασίστας να ξεφτιλίζει την Ελλάδα διεθνώς και να την εμφανίζει σαν τη μοναδική χώρα στον κόσμο που αρνείται την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος.

Δειλοί και άβουλοι οι πολιτικοί μας, αμήχανοι μπροστά στη φασιστική λαίλαπα που τροφοδοτείται από την αγανάκτηση του κόσμου για την αναπηρία του «συνταγματικού τόξου» (και άλλες παπαριές), ας περιμένουν τώρα τα χειρότερα.

Σε λίγο οι φασίστες θα τους πλακώνουν στις κλωτσιές και μέσα στη βουλή.