ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Οι αρκούδες, οι φασίστες και ο Νότης

Οι αρκούδες, οι φασίστες και ο Νότης

Με τους νεοναζί της ΧΑ έχω θέμα και το ξέρετε. Με όλο αυτό το συφερτό των αμόρφωτων, των κουραδόμαγκων που κυνηγάνε γυναίκες στους δρόμους για να της απειλήσουν και δέρνουν ανυπεράσπιστους μετανάστες, με αυτούς που εξευτελίζουν Βουλή και νόμους , με αυτούς που βάζουν βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας μας, δεν έχω να πω τίποτα και είμαστε απέναντι.

Αλλά το θεωρώ απέραντη βλακεία κάποιοι να κατηγορούν την ομάδα προστασίας της ελληνικής αρκούδας τον «Αρκτούρο» και τον πρόεδρο της δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη γιατί δέχθηκαν την προσφορά των 5.000 ευρώ από τους φασίστες για τη λειτουργία του «Αρκτούρου».

Τουλάχιστον τα λεφτά αυτά δεν ήταν κλεμμένα από τον ελληνικό λαό όπως είναι πολλά από αυτά που κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες «φιλάνθρωποι» τα ξεφορτώνονται εν είδη δωρεάς προς το κράτος για να γλυτώσουν και την εφορία.

Το ίδιο θεωρώ ανόητο και αποτέλεσμα μίας πρόκλησης προς την ελληνική κοινωνία (από βλακεία άραγε; Από έλλειψη ιστορικής γνώσης; Από διάθεση προβολής;) τον φασιστικό χαιρετισμό του Νότη Σφακιανάκη στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται ενώ, το ίδιο διάβασα ότι έκανε και ο Γονίδης πρόσφατα σε μπουζουκομάγαζο που πήγε να βγάλει το νυχτοκάματό του.

Το πρόβλημα με τους Έλληνες φασίστες είναι τεράστιο και θα το βρούμε μπροστά μας όσο κυριαρχεί ο θυμός στον ελληνικό λαό. Αυτό είναι το μείζον ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει, πολιτική ηγεσία και Έλληνες ψηφοφόρους που κουβαλάνε ένα μυαλό.

Αλλά να κυνηγάμε σαν τις μάγισσες στο μεσαίωνα όσους δέχονται προσφορές της ΧΑ για κοινωφελείς σκοπούς είναι τουλάχιστον γελοίο.