ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Πού είναι οι στρατιές του Μιχαλολιάκου οέο;

Πού είναι οι στρατιές του Μιχαλολιάκου οέο;

Τις τελευταίες μέρες ο «φύρερ» της Χρυσής Αυγής και οι διάφοροι «κλαρινογαμπροί», «μαχαλόγμαγκες» μας απειλούσαν ότι εάν τολμήσει κανείς να τους πειράξει θα κατέβουν οι στρατιές των μελών της Χ.Α και των πιστών του «ναζιστικού» μορφώματος να υπερασπιστούν τον «φύρερ» και τα στελέχη του.

Και είδαμε μια θλιβερή εικόνα έξω από τη ΓΑΔΑ όπου κρατήθηκαν για δέκα ώρες οι Μιχαλολιάκος και ΣΙΑ, να μαζεύονται καμιά τριακοσαριά τεθλιμμένοι οπαδοί κρατώντας ελληνικές σημαίες, οι οποίοι και αυτοί κάποια στιγμή βαρέθηκαν και έφυγαν για τα σπίτια τους.

Τα ίδια και χειρότερα έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου μεταφέρθηκαν με χειροπέδες δεμένοι, οι άνθρωποι της εγκληματικής αυτής συμμορίας όπως αναφέρεται στο εισαγγελικό πόρισμα.

Όχι παραπάνω από τριάντα άτομα είδαν τον αρχηγό και τα πρωτοπαλίκαρά του να μπαίνουν στην Ευελπίδων για να απολογηθούν και έφυγαν στη συνέχεια για τα σπίτια τους.

Πού είναι λοιπόν οι στρατιές του Μιχαλολιάκου που εννοείται ότι θα δημιουργούσαν ένα ανθρώπινο τείχος για να προστατέψουν τον αρχηγό τους;

Ίσως αυτή η εικόνα των οπαδών της Χ.Α που κινητοποίηθηκαν μετά τις συλλήψεις των μελών αυτής της εγκληματικής οργάνωσης αποκαλύπτει και την πραγματική εκλογική της δύναμη.

Αυτή οι τριακόσιοι, τετρακόσιοι άνθρωποι αποκαλύπτουν ότι οι 440.000 άνθρωποι που ψήφισαν Χ.Α αντιλαμβάνονται ίσως τώρα το λάθος που έκαναν βάζοντας μία συμμορία εγκληματιών στη Βουλή.

Από εδώ και πέρα ο «φύρερ» Μιχαλολιάκος και η ακολουθία του αντιμετωπίζονται από την ελληνική Δικαιοσύνη σαν εγκληματική συμμορία.

Ίσως έχουμε το πρώτο δείγμα από την εικόνα των 350 ανθρώπων που θέλησαν χθες να σταθούν κοντά τους ότι και όλος αυτός ο κόσμος που τους ψήφισε μέσα στην απελπισία του κατάλαβε με ποιους έχει να κάνει και παίρνει πια τις αποστάσεις του.