ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ντροπή τους! Παίζουν με τους νεκρούς

Ντροπή τους! Παίζουν με τους νεκρούς

Δεν ξέρω τι βίντεο θα παίξουν πάλι σήμερα το βράδυ τα κανάλια για τη δολοφονία των δύο παλικαριών στο Ν. Ηράκλειο, αλλά μόνο αηδία και ντροπή νιώθω για το «παιχνίδι» που γίνεται από την ΕΛ.ΑΣ και τα κανάλια, προκειμένου να τραβήξουν αλλού την προσοχή μας από όσα αυτές τις μέρες κουβεντιάζουνε και συμφωνούνε με την τρόικα.


Πρόκειται για πολιτική αθλιότητα και δημοσιογραφικό κανιβαλισμό. Τι νόημα έχει και τι προσθέτει στην αστυνομική έρευνα η παρουσίαση κάθε βράδυ και ενός νέου βίντεο από τις συγκλονιστικές στιγμές της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη. Τίποτα.

Απλά μας κάνει κάθε βράδυ να μετατρεπόμαστε όλοι μας σε ιδιωτικούς ντεντέκτιβ και να προσπαθούμε καρέ-καρέ να αναλύσουμε πώς κινήθηκαν, πώς πυροβόλησαν, πώς διέφυγαν οι δύο εγκληματίες.

Την ίδια ώρα όμως στο υπουργείο Οικονομικών, τροϊκανοί και δικοί μας, διαπραγματεύονται εν αγνοία μας τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Και εμείς ασχολούμαστε εκείνη την ώρα, αν ήταν δύο ή μία οι μηχανές με τους δράστες της διπλής δολοφονίας κι αν φόραγε σακίδιο με χειροβομβίδες στην πλάτη του ο δολοφόνος.

Τα σκοτώνουν για δεύτερη φορά τα δύο παλικάρια. Και σκοτώνουν παράλληλα και τους γονείς τους καθημερινά.

Ήθελα να ξέρω ποιος διάολος έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το μακάβριο βίντεο με τους πυροβολισμούς στο κεφάλι του Καπελώνη και τη χαριστική βολή στον Φουντούλη, που είδαμε χθες βράδυ και φρίξαμε στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους.

Και να μην ξεχάσω να δώσω και τα εύσημα σε όσους έδειξαν στα δελτία των ειδήσεων αυτό το βίντεο της φρίκης.

Για λίγα ψίχουλα τηλεθέασης ρε γαμώτο...