ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει Σαμαρά!

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει Σαμαρά!

Όχι δεν τρελάθηκα (τουλάχιστον ακόμα με αυτά που ζω). Αλλά με ένα ψύχραιμο και ορθό πολιτικό συλλογισμό φτάνουμε άνετα στο συμπέρασμα ότι: όσο η Χρυσή Αυγή διατηρεί τις δυνάμεις της, παραμένει 3ο κόμμα και παράλληλα οι φασιστικές δυνάμεις της Λεπέν στη Γαλλία δημοσκοπικά βγαίνουν πρώτο κόμμα στις προσεχείς Ευρωεκλογές και ο Ολλανδός φασίστας Γκέρτ Βίλντερς προχωράει ακάθεκτος στη χώρα της τουλίπας, η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου δεν κινδυνεύει.

Γιατί δεν είναι τρελοί οι Μέρκελ, Μπαρόζο, Όλι Ρεν και Σία να αφήσουν ανυπεράσπιστη, αστήριχτη και στο έλεος μιας κοινωνικής έκρηξης (που μπορεί να δώσει νέα ώθηση στους φασίστες του Μιχαλολιάκου) την Ελλάδα.

Άρα; Η Χρυσή Αυγή με τα μυαλά που κουβαλάνε οι διάφοροι «Παπάδες» και «Λαγοί» στηρίζει Σαμαρά!

Ο τρόμος του άξονα Βερολίνο – Βρυξέλλες – Νέα Υόρκη είναι η δημιουργία μίας Ευρωπαϊκής, φασιστικής ακροδεξιάς που θα αφυπνίσει και άλλες εθνικιστικές δυνάμεις που για πρώτο στόχο θα επιλέξουν την κατάργηση του ευρώ.

Ήδη Λεπέν και Βίλντερς ενώθηκαν πολιτικά για να σχηματίσουν μία πανευρωπαϊκή συμμαχία με κεντρικό ζήτημα την αποδυνάμωση της ΕΕ και την άμεση κατάρρευση του ευρώ για την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα. Και έτοιμοι να μπουν σε αυτή την ευρύτερη ευρωπαϊκή ακροδεξιά φράξια είναι η Τσεχία, η Αυστρία και οι Γερμανοί φασίστες, φυσικά με τους δικούς μας «Παπάδες» και «Λαγούς».

Όσο υπάρχει λοιπόν αυτός ο εφιάλτης για την Ενωμένη Ευρώπη και κυρίως για την οικονομία της, ο Σαμαράς γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ότι θα κάνουν ότι μπορούν Βερολίνο και Βρυξέλλες να τον στηρίζουν και να τον διατηρούν στην εξουσία. Και φυσικά το ίδιο θα κάνουν αν μεθαύριο δούμε τον Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οπότε ας ανάψουν από ην κυβέρνηση μία μεγάλη λαμπάδα στον Μιχαλολιάκο και τα τσιράκια του. Να ‘ναι καλά!