ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Κάντο όπως ο Χριστοφοράκος

Κάντο όπως ο Χριστοφοράκος

Την επόμενη φορά παρακαλώ πολύ ανακριτές, εισαγγελείς, αστυνομικούς και όσους ασχολούνται με τη δίωξη αυτών που πλούτισαν παρανομώντας σε αυτή τη χώρα, να παίρνουν τηλέφωνο τα διάφορα λαμόγια που ανακαλύπτει η δικαστική έρευνα και να τα ενημερώνουν ότι επίκειται η σύλληψή τους. Για να μην κουράζονται οι κλέφτες να ψάχνουν αν κατηγορούνται ή όχι. Και να διευκολύνονται έτσι στην έξοδό τους από τη χώρα.


Εδώ και ένα χρόνο σέρνεται αυτή η περίφημη έρευνα για όσους ρήμαξαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Πριν από το καλοκαίρι στα δημοσιογραφικά γραφεία κουβεντιάζαμε τα ονόματα αυτών για τους οποίους είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται ενοχοποιητικά στοιχεία.

Κορυφαίοι στη λίστα των κατηγορουμένων και υποψηφίων για σύλληψη ήταν ο Γριβέας με τη σύζυγό του Βάτσικα.

Το newsbomb.gr με ακλόνητα στοιχεία πρόσφατα είχε αποκαλύψει τη βρώμικη σχέση και τις κομπίνες της ηγεσίας του ΤΤ και του δαιμόνιου ζεύγους. Αλλά ουδείς τους ενόχλησε.

Έτσι, όταν χθες πήγαν να τους συλλάβουν διαπίστωσαν ότι Γριβέας και Βάτσικα την έχουν κοπανήσει από την Ελλάδα. Όχι, θα καθόντουσαν να συλληφθούν. Όπως ακριβώς έγινε και με τον Χριστοφοράκο της Siemens. Την κοπάνησε ανενόχλητος λίγο πριν συλληφθεί.

Το πρόβλημα δεν είναι με τις δύο εισαγγελείς κ. Ελένη Ράικου και κ. Πόπη Παπανδρέου και ούτε βέβαια με τον πρόεδρο της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος κ. Π. Νικολούδη, που κάνουν εξαιρετικά και με μοναδικό τρόπο τη δουλειά τους (έχοντας εκπλήξει θετικά όλους μας), αλλά με το ρυθμό που γίνονται οι έρευνές τους και τις διαρροές που υπάρχουν σε αυτές.

Γιατί έτσι κάνουμε μία τρύπα στο νερό. Και όσοι μεν δεν έχουν τη φωλιά τους λερωμένη παραμένουν στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη (π.χ Δ. Κοντομηνάς) ή επιστρέφουν αμέσως στην Ελλάδα αν ζουν στο εξωτερικό για να εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης (π.χ Α. Φιλιππίδης), οι άλλοι όμως, οι κύριοι υπεύθυνοι που διέλυσαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αυτοί που ξέρουν πολλά για τη βρώμικη περίοδο του ΤΤ, έχουν προλάβει να την κοπανήσουν και τρέχα γύρευε πού πίνουν και γλεντάνε σε βάρος των κορόιδων.