ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Μαζέψτε τους πριν είναι αργά

Μαζέψτε τους πριν είναι αργά

«Aμέρικαν κλαμπ», όπως έλεγε και ο αείμνηστος Διονύσης Παπαγιανόπουλος έκαναν χθες τις ορκωμοσίες νέων Δημάρχων και Περιφερειαρχών κάτι αφιονισμένοι φασίστες και ακροαριστεροί.

Κάτι τρελαμένοι της Χρυσής Αυγής ούρλιαζαν χθες για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έξω από το στάδιο στα Νέα Λιόσια που ορκιζόταν η Ρένα Δούρου, ενώ λαϊκό καφενέ και γήπεδο έκαναν το Δήμο Θεσσαλονίκης δύο ομάδες της Χρυσής Αυγής και ακροαριστερών οργανώσεων την ορκωμοσία Μπουτάρη. Τα ίδια και χειρότερα έγιναν στην Πάτρα και σε άλλα σημεία της Ελλάδας όπου την τελευταία στιγμή αποσιωπήθηκαν αιματηρά επεισόδια μεταξύ ακροαριστερών και οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Κάποτε όμως πρέπει να μάθουν οι αντιφασίστες των οργανώσεων της άκρας Αριστεράς ότι όταν κάποιος εκλέγεται με ψήφους του ελληνικού λαού δεν μπορείς να τον προπηλακίζεις, να τον βρίζεις, να τον γιουχάρεις όταν πάει να ορκιστεί για να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Αυτό ορίζει η Δημοκρατία μας και πρέπει να γίνεται σεβαστό.

Και κάποτε πρέπει να μάθουν όλοι αυτοί οι φασίστες, εθνικιστές, Ναζί, ακροδεξιοί και όπως αλλιώς λέγονται τα φιντάνια της Χρυσής Αυγής, ότι δεν μπορούν να κάνουν κοτέτσι ή στάβλο όπου γίνεται η ορκωμοσία Δημάρχων και Περιφερειαρχών εκλεγμένων από τον ελληνικό λαό.

Αυτό λέει η Δημοκρατία μας και πρέπει να το σεβόμαστε εκτός και αν δεν πιστεύουμε σε αυτή και θέλουμε να τη γκρεμίσουμε.

Και εγώ λέω πολύ απλά σε Κράτος, κόμματα, οργανώσεις και στις ηγεσίες τους: «μαζέψτε όλους αυτούς τους τρελαμένους γιατί πάμε σφαίρα σε αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των δύο χώρων και ίσως τότε να είναι πολύ αργά για προληπτικά μέτρα».