ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Οι «ξέμπαρκοι επαναστάτες» κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι «ξέμπαρκοι επαναστάτες» κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Διάφοροι περιφερόμενοι, άστεγοι πολιτικά, με την ταμπέλα «ανεξάρτητοι». Κάποιοι που μπήκαν με τις πολιτικές τους συμπεριφορές στο περιθώριο από το λαό.

Άλλοι δήθεν «επαναστάτες» μέσα στα κόμματά τους (Ανεξάρτητοι Έλληνες και Δημοκρατική Αριστερά), που τους στέγασαν για να μπουν στη Βουλή και μετά όταν είδαν ότι τα καράβια άρχισαν να μπατάρουν, πήδηξαν να σωθούν σαν τα ποντίκια. Και μέσα σε αυτούς τους πολιτικούς ζήτουλες και κάποιοι Πασόκοι τύπου Τζάκρη, με τις τσάντες Luis Vuitton, τρέχουν τώρα να αρπάξουν τη σανίδα του ΣΥΡΙΖΑ μπας και σωθούν πολιτικά.

Όλοι αυτοί, τώρα, ζητάνε σωσίβιο από το δυναμικό ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο Τσίπρας κουβεντιάζει μαζί τους. Τι κουβεντιάζεις, βρε σύντροφε Αλέξη, ήθελα να ξέρω, με όλους αυτούς που οι μισοί και μνημόνια ψήφισαν και την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στήριξαν (αυτοί της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ εννοώ) και τι συζητάς, ρε συ Αλέξη, και με τους άλλους (τύπου Ραχήλ και λοιπά) που ξεκίνησαν με τον Καμμένο την πολιτική τους καριέρα και όπου Καμμένος ίσον πιο δεξιά από τη δεξιά.

Έχει άδικο ο Λαφαζάνης που φωνάζει να κρατήσετε καθαρό το ΣΥΡΙΖΑ από όλα αυτά τα αναρριχώμενα φυτά της πολιτικής μας ζωής; Από όλους αυτούς τους περιφερόμενους ξέμπαρκους «επαναστάτες», που έτσι κι αλλιώς τους έχει πάρει χαμπάρι ο ελληνικός λαός.

Τι έχουν να προσφέρουν όλοι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ άραγε; Τις φρέσκιες τους ιδέες; Τα ιδεολογήματά τους; Την καθαρή συνείδηση του αγωνιστή αριστερού; Ή την τύφλα και τη μούχλα των κομμάτων που βρισκόντουσαν;

Γιατί, δηλαδή, όλοι αυτοί οι «δοκιμασμένοι» πρέπει να πάρουν τις θέσεις νέων ανθρώπων που έχουν να προσφέρουν αλλά δεν βρίσκουν θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Και έτσι θα γίνει η περίφημη αλλαγή σύντροφοι; Με διάφορα «υπόλοιπα» από ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ;

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr


Σχετικές ειδήσεις