ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Το μίσος του Σόιμπλε, δικαίωση για την Ελλάδα

Το μίσος του Σόιμπλε, δικαίωση για την Ελλάδα

Όσο αυτός ο μανιακός Γερμανός, που θυμίζει ταγματάρχη των Ναζί, ο Σόιμπλε, βρίζει την Ελλάδα και προσπαθεί να τσαλακώσει την ελληνική κυβέρνηση, μας βεβαιώνει ότι πάμε καλά, ότι επιτέλους είμαστε όρθιοι, ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε καλό δρόμο.

Όσο, παλιά, έσταζε μέλι το στόμα του για την κυβέρνηση Σαμαρά και μας έλεγε ότι ήμαστε καλά παιδιά γιατί τρώγαμε όλο το φαγητό μας (τότε που είχε να κάνει με μία Ελλάδα, με σκυμμένο το κεφάλι στις εντολές της τρόικας), τόσο σήμερα που η Ελλάδα αντιστέκεται στη γερμανική βαρβαρότητα, ο Γερμανός βγάζει δηλητήριο από το στόμα του.

Δεν τρελάθηκε ξαφνικά αυτός ο ανθέλληνας και προσπαθεί να εξευτελίσει και να απαξιώσει τον Βαρουφάκη, τον Τσίπρα και την ελληνική ομάδα που δίνει τη μεγάλη μάχη για την πατρίδα στις Βρυξέλλες.

Απλά, νιώθει ότι για πρώτη φορά μία χώρα, ένας λαός, μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση λένε όχι στη γερμανική μπότα στην Ευρώπη και αμφισβητούν την κυριαρχία των απογόνων των Γερμανών Ναζί στους λαούς της Ευρώπης.

Με λίγα λόγια, Τσίπρας και Βαρουφάκης, του χαλάνε τη μαγιονέζα του Γερμανού. Γιατί για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Ευρώπη βλέπει ένα θαρραλέο λαό να στέκεται όρθιος απέναντι στο γερμανικό ιμπέριουμ. Και αυτό είναι που τρελαίνει αυτόν, τον γεμάτο μίσος και κόμπλεξ άνθρωπο.

Πάμε καλά λοιπόν. Και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε. Τρέλανέ τους Αλέξη και Γιάνη και Παναγιώτη. Δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Αρνούμαστε να είμαστε σκλάβοι του Βερολίνου.

Και αυτό είναι το καλύτερο, το ωραιότερο και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα στην Ευρώπη, που ήδη έχει αρχίσει να το ακούει και να το κάνει δικό της.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr