ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Μαζέψτε τους μπαχαλάκηδες πριν είναι αργά

Μαζέψτε τους μπαχαλάκηδες πριν είναι αργά

Όλα δείχνουν ότι οι «κουκούλες» (και άραγε ποιοι κρύβονται κάτω από αυτές;) δοκιμάζουν τις αντιστάσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δοκιμάζουν τα όρια της νέα πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για να εφαρμόσουν τη στρατηγική του χάους το επόμενο διάστημα.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου έκαναν κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Σήμερα (13/03/2015) έκαναν κατάληψη στη Νομική. Και ίσως αύριο, τους δούμε να μπαίνουν και σε κανένα υπουργείο ή ακόμα και στη Βουλή.

Ας ξεκολλήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από αγκυλώσεις και «προοδευτικίλα» του παρελθόντος απέναντι στους μπαχαλάκηδες και ας πάρει άμεσα μέτρα αντιμετώπισής τους τώρα, γιατί αύριο θα είναι αργά.

Ας δεχθούν επιτέλους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ –πολλά από τα οποία είναι ήδη υπουργοί- ότι πλέον το κόμμα τους δεν είναι το γκρουπούσκουλο του 4%, ούτε το μεγάλο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά είναι κυβέρνηση που ασκεί εξουσία και πρέπει να προστατεύει τους πολίτες.

Δεν μπορεί να ζήσει και να υπάρξει μία κοινωνία κάτω από τον φόβο κάποιων εξτρεμιστών, που για τους δικούς τους λόγους θέλουν τη χώρα εγκαταλελειμμένη στο έλεος της κουκούλας.

Οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες για την ώρα μετράνε μέχρι πού τους παίρνει, ξέροντας ότι η χώρα μας έχει μία κυβέρνηση, που είναι εναντίον του αυταρχισμού, της αστυνομικής βίας, των ΜΑΤ και γενικά μίας βίαιης αντιμετώπισης αντιεξουσιαστών και λοιπών συναφών ομάδων.

Όμως, δεν μπορεί καμία πενηνταριά τρελαμένοι αναρχικοί, κουκουλοφόροι, χαοτικοί αντιεξουσιαστές, να κουρελιάζουν ένα κράτος.

Μαζέψτε, λοιπόν, τους μπαχαλάκηδες πριν είναι αργά, γιατί όσο βρίσκουν ανοχή, αδυναμία αντίδρασης, ανεκτική σιωπή, τόσο θα απλώνουν τη δράση τους.

Η στρατηγική του χάους σε μία χώρα που κρέμεται πια από μία κλωστή, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν την κόλαση.

Σχετικές ειδήσεις