ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Αποφασισμένοι για όλα οι Έλληνες

Αποφασισμένοι για όλα οι Έλληνες

Εκεί που έχουν φθάσει τα πράγματα και η ζωή μας, βλέποντας πια όλοι μας, όπου και αν ανήκουμε πολιτικά, ότι στόχος του σκληρού περί το Βερολίνο πυρήνα της Ευρώπης, είναι η πλήρης υποταγή της Ελλάδας στο Δ΄Ράιχ και η πλήρης αποτυχία της αριστερής ελληνικής κυβέρνησης (για να γίνει το κακό παράδειγμα για άλλους ευρωπαϊκούς λαούς), ο Έλληνας είναι πλέον αποφασισμένος για όλα.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

«Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε ζωή με αυτά που μας ζητάνε. Ρήξη λοιπόν μαζί τους και ελεύθεροι να παλέψουμε για την πατρίδα και τα παιδιά μας. Τουλάχιστον να χύσουμε νέο αίμα αλλά να ξέρουμε ότι δεν πάει για τις ρουφήχτρες Βερολίνου, Νέας Υόρκης και Βρυξελλών αλλά για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα».

Αυτά τα λόγια, αυτές τις θέσεις, αυτό το αίτημα ακούω γύρω μου όλο και περισσότερο όσο περνάνε οι μέρες και οι ευρωπαίοι μάς σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό όλο και πιο πολύ.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η επαφή μου με τους ακροατές στο ραδιόφωνο του Real Fm κάθε Σάββατο και Κυριακή 12:00 με 14:00 το μεσημέρι, με τα εκατοντάδες sms και e-mail που μου στέλνουν, όπου το 80% των ακροατών κάθε φορά που θα βάλω το δίλημμα «υποχωρήσεις για συμφωνία ή ρήξη και όπου μας βγάλει» επιλέγουν τη δεύτερη λύση. Τη ρήξη.

Αποφασισμένοι λοιπόν για όλα οι Έλληνες και αν ποτέ γίνει δημοψήφισμα για την όποια συμφωνία θα κληθεί να υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με ετεροβαρείς όρους σε βάρος της χώρας μας όμως, η απάντηση του «ΟΧΙ» θα είναι συντριπτική.

Γιατί υπάρχει πια μια απλή αλήθεια που τη ζούμε όλοι μας καθημερινά: Αυτά που ζητάνε, αυτά που έχουν σχεδιάσει για εμάς είναι μία χώρα και ένας λαός σκλάβος για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια που θα πληρώνει, θα υποφέρει, θα πεινάει και θα τρώει τις σάρκες του.

Μπορεί να ακούγεται γραφικό αλλά λίγα χρόνια πριν τα 200 της Ελληνικής Επανάστασης, το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος» προσαρμοσμένο βέβαια στις σημερινές πολιτικοοικονομικές συνθήκες γίνεται εξαιρετικά επίκαιρο.

Σχετικές ειδήσεις