ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Συμφωνία υπάρχει-Το Newsbomb.gr επαληθεύτηκε

Συμφωνία υπάρχει-Το Newsbomb.gr επαληθεύτηκε

Οι Κασσάνδρες και οι παπαγάλοι της καταστροφής διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Όλη αυτή η αγωνία και ο τρόμος, που σκορπούσαν μήνες τώρα στον ελληνικό λαό, περί πτώχευσης της χώρας, εξόδου από το ευρώ, ανείπωτη δυστυχία, αποκαλύπτεται τώρα ότι ήταν η τελευταία προσπάθεια του κτήνους, να λυγίσει την ψυχή μας, για να αποδεχθούμε αδιαμαρτύρητα νέα μέτρα, σκληρά και απάνθρωπα.

Υπάρχει πλέον η απόλυτη επιβεβαίωση του Newsbomb.gr που ψύχραιμα, αντικειμενικά και με βάση διασταυρωμένες πληροφορίες, σας έλεγε όλον αυτόν τον τελευταίο καιρό «μη μασάτε» και μην τρομοκρατείστε γιατί συμφωνία θα υπάρξει, η συμφωνία με τους εταίρους (χωρίς να είναι ιδιαίτερα οδυνηρή για την Ελλάδα) είναι αναπόφευκτη.

Όταν οι άλλοι (sites, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις) σκορπούσαν τρόμο στους Έλληνες, όταν παίζονταν όλο αυτό το τελευταίο τρίμηνο σκοτεινά παιχνίδια συμφερόντων, που ήθελαν να παρουσιάζουν την εικόνα μίας ανερμάτιστης και ανίκανης κυβέρνησης που οδηγούσε τη χώρα στα βράχια, το Newsbomb.gr με τις αποκαλύψεις του και από αυτή τη στήλη, επέμενε ότι η λύτρωση έρχεται, ότι σωτηρία της χώρας θα υπάρξει, ότι δεν πάμε στα βράχια, αλλά σε ένα λιμάνι ηρεμίας για να ξεκινήσουμε μετά, το μεγάλο ταξίδι της ανάπτυξης.

Συμφωνία, λοιπόν, υπάρχει. Επίσημα και στις λεπτομέρειές της θα τη μάθουμε σε δέκα μέρες περίπου. Σχέδιο για να προχωρήσουμε στην ευρωπαϊκή μας πορεία, χωρίς την αγωνία των άδειων κρατικών ταμείων, υπάρχει. Το λέει η πιο επίσημη πηγή των εταίρων: ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζ. Κ. Γιούνκερ.

Οι παπαγάλοι της καταστροφής και του τρόμου έβγαλαν πάλι το μεροκαματάκι τους, αλλά ας αφήσουν τώρα ήσυχους κυβέρνηση και λαό, να ξεκινήσουν τη μεγάλη πορεία για την ανάπτυξη.

Και ήρθε η ώρα της ευθύνης για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ας αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, γιατί δεν είναι ώρα για μικροκομματικούς υπολογισμούς. Τώρα, είναι η ώρα της Ελλάδας και του πάσχοντος λαού της.

Σχετικές ειδήσεις