ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ποιος είναι ο νέος Χάνιμπαλ και ποια η σχέση του με τον 007; (Video)

Ποιος είναι ο νέος Χάνιμπαλ και ποια η σχέση του με τον 007; (Video)

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει την πρώτη φωτό του ηθοποιού που αναλαμβάνει το θρυλικό ρόλο του Άντονι Χόπκινς

Έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από την τελευταία εμφάνιση ενός από τους πιο ιδιοφυείς, σκοτεινούς, αιματοβαμμένους και διεστραμμένα αγαπημένους κανίβαλους της οθόνης, του Χάνιμπαλ Λέκτορ. Έξι μάλλον άβολα χρόνια, εφ’ όσον τόσο το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα Τόμας Χάρις, «Hannibal Rising» όσο και η ταινία που βασίστηκε σε αυτό με τον πρωταγωνιστή Άαρον Τόμας να ενσαρκώνει τον Δρ στη νεανική του ηλικία, δεν άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Στον κόσμο της σόου μπιζ, το διάστημα αυτό είναι αρκετό για να πέσει στην αφάνεια ακόμα και ο πιο διάσημος ήρωας. Είναι όμως επίσης αρκετό για να επανεφευρεθεί από την αρχή, με νέα χαρακτηριστικά και να ξεκινήσει μια δεύτερη κολασμένη καριέρα. Πράγμα που και έγινε, μολονότι ο Χάρις δεν έχει ξαναγράψει βιβλίο με τον ήρωα που έκανε διάσημο ο Άντονι Χόπκινς.

Με εντελώς καινούργια χαρακτηριστικά αλλά τις ίδιες γαστριμαργικές ορέξεις, ο Χάνιμπαλ Λέκτορ είναι πανέτοιμος να μας επισκεφτεί στο τελευταίο μέρος που θα θέλαμε να τον συναντήσουμε, δηλαδή... (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ VIDEO ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

***Ανακαλύψτε την τηλεόραση και τη σόου μπιζ, όπως πρέπει να είναι: ακατάλληλη για ανηλίκους, ανάποδα και καλαματιανά, από τον ΤΑΖ, στο TV ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ, του GOSSIPTV