ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κέρδισε 40 εισιτήρια για το J.A.C.E. στο Δαναό για όλες τις προβολές

Κέρδισε 40 εισιτήρια για το J.A.C.E. στο Δαναό  για όλες τις προβολές

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος και τοCinebombσας στέλνει δωρεάν στην πιο όμορφη ελληνική ταινία της χρονιάς.

Μπορείτε να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για το J.A.C.E. του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, τη διαφορετική ελληνική ταινία που βάζει φωτιά στην κινηματογραφική οθόνη. Οι προσκλήσεις ισχύουν για την εβδομάδα 15 - 21 Νοεμβρίου, σε όποια προβολή εσείς επιλέξετε για το J.A.C.E. στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ (Λ.Κηφισίας 109, Μετρό Πανόρμου) μία από τις ομορφότερες, κλασικές, εκλεκτικές και υπερσύγχρονες στις συνθήκες προβολής και την εξυπηρέτηση, αίθουσες της Αθήνας. Για να βρεθείτε ανάμεσα στους τυχερούς, διαβάστε την κριτική για το J.A.C.E. ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ, κάντε like και γράψτε στο χώρο των σχολίων το λόγο για τον οποίο θέλετε να δείτε την ταινία. Νικητές θα είναι τα δέκα πρώτα σχόλια. Όλα τα σχόλια καταγράφονται την ώρα που γίνονται ακόμα και αν η δημοσίευση τους καθυστερήσει από την ώρα της αποστολή τους.. Όσοι δουν τα σχόλια τους στις δέκα πρώτες θέσεις θα είναι και οι νικητές, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερωθούν με e mail. Aπαραίτητη προϋπόθεση στα σχόλια σας το όνομα και το επίθετο σας.

Για το J.A.C.E. κριτικοί και επώνυμοι έγραψαν:

***«Το J.A.C.E. κατάφερε να με συνεπάρει τόσο, ώστε να ξεχάσω για λίγο τον ζόφο που έχει καταντήσει η καθημερινότητά μας. Κάτι τέτοιο απαιτεί, πιστεύω, μαγικές σχεδόν ικανότητες».

Χρήστος Χωμενίδης

***«Επιτέλους βλέπουμε μια ελληνική ταινία με story, με υπόθεση, με μύθο... με κλιμακώσεις εξαίρετες».

Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, Ελεύθερος Τύπος

***«Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης οργανώνει με επιδεξιότητα μια ογκώδη παραγωγή, αποσπά πολύ καλές ερμηνείες από το σύνολο σχεδόν των ηθοποιών του, αποφεύγει τα στερεότυπα είτε με σεναριακές παρεκβάσεις είτε με αισθητικές υπερβάσεις, προτείνει μια ανάγνωση του ξένου, του Aλλου, του διαφορετικού, με ένταση, τραχύτητα, τόλμη.»

Μαρία Κατσουνάκη, Καθημερινή

***«Κινηματογραφικό αριστούργημα, μια απόλυτα συναρπαστική και απρόβλεπτη μορφή ελληνικής τέχνης»

Yoshi Yatabe, Διευθυντής Προγράμματος Φεστιβάλ του Τόκιο

***«Το «J.A.C.E.» δεν το βλέπεις απλά, το νιώθεις να διεισδύει μέσα σου... Το ελληνικό σινεμά όπως δεν το έχεις φανταστεί, βάζει φωτιά στην οθόνη από τις 8 Νοεμβρίου»

Τάσος Θεοδωρόπουλος, newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα σχόλια θεατών που μύηθηκαν στη μαγεία του J.A.C.E. και πολλά άλλα στην σελίδα της ταινίας στο facebook

http://www.facebook.com/JaceFilm?fref=ts

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο terra_gelida@hotmail.com