Σκηνές-Σοκ στην Ισπανία: Ταυρομάχος έχασε τη ζωή του στην αρένα (Προσοχή! Σκληρές εικόνες!)

Video 1

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ένας 29χρονος Ισπανός ταυρομάχος, έχασε χθες τη ζωή του στην αρένα, μετά τον τραυματισμό του από ταύρο στη διάρκεια ταυρομαχίας που έγινε στην Τερουέλ, στην κεντροανατολική Ισπανία.

Όπως διευκρίνισε η διοργανώτρια εταιρεία Tauroemocion, η ιατρική ομάδα της αρένας διαπίστωσε στις 20:25 τοπική ώρα (21:25 ώρα Ελλάδος) τον θάνατο του ταυρομάχου, Βίκτορ Μπάριο. ο οποίος είχε τραυματιστεί από τα κέρατα του ταύρου στη δεξιά πλευρά του θώρακα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον πρώτο θάνατο ταυρομάχου εδώ και τριάντα χρόνια στην Ισπανία.

Οι εικόνες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν πως ένας ταύρος βάρους άνω των 500 κιλών, καταφέρει το θανάσιμο πλήγμα στον ταυρομάχο.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ταυρομάχου. «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους συνεργάτες του Βίκτορ Μπάριο, που σκοτώθηκε στην Τερουέλ. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter.

Μετά τον θάνατο του Βίκτορ Μπάριο, οι εορτασμοί που προγραμματιζόταν να γίνουν χθες(9/7) κατά την ολοκλήρωση της τελευταίας ημέρας των ταυρομαχιών ματαιώθηκαν.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

PHOTO GALLERY