Χαμός στη Μύκονο: «Κρυφή» κάμερα τραβά μέσα σε κότερο γεμάτο Ρωσίδες – Αυτά που κάνουν... (video)

Video 1

Περνούν και μόνες τους καλά!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο μέσα από πολυτελή θαλαμηγό που βρισκόταν αγκυροβολημένη στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv εστιάζει από απόσταση μέσα σε αυτή χωρίς να το γνωρίζουν οι πρωταγωνιστές. Για την ακρίβεια οι πρωταγωνίστριες, αφού οι Ρωσίδες έχουν στήσει το δικό τους πάρτι, αποδεικνύοντας πως περνούν και μόνες τους καλά.

Φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής και αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό στο νησί των Ανέμων και όχι μόνο.

Νωρίτερα, κάποιοι έτριβαν τα μάτια τους αντικρίζοντας τη γιγάντια πλωτή και όλο χλίδα βίλα, επιβλητική θαλαμηγό Luna, όταν κατέπλευσε στα νερά του όρμου της Ψαρρούς.

 Το σούπερ γιοτ, αξίας 450 εκατομμυρίων ευρώ και μήκους 115 μέτρων, ανήκει στο Ρώσο επιχειρηματία Farkhad Temurovich Akhmedov, ενώ φιλοξενεί πλήρωμα 50 ατόμων και διαθέτει δέκα VIP καμπίνες 100 τετραγωνικών η καθεμιά, 20άρα εξωτερική πισίνα, δύο ελικοδρόμια, εννέα καταστρώματα και έναν τεράστιο εξωτερικό χώρο ψυχαγωγίας.

Μαζί με την πολυτελή θαλαμηγό Eclipse είναι τα μοναδικά σκάφη στον κόσμο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ναυαγοσωστικά, αφού το Luna είναι εξοπλισμένo με 8 βοηθητικά πλοιάρια, 2 σωστικές λέμβους και ένα μίνι-υποβρύχιο! Πρώτος ιδιοκτήτης του Luna ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Roman Abramovich, ο οποίος το αγόρασε το 2010 αντί 400 εκατομμυρίων.

Τέσσερα χρόνια αργότερα το πούλησε στον τωρινό του ιδιοκτήτη, ο οποίος ξόδεψε άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ για διάφορες μετασκευές…