Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Παξοί: Τι αποκαλύπτει ο δήμαρχος για την τραγωδία με τον 15χρονο που διαμελίστηκε από σκάφος

Newsbomb

Πανελλήνιο σοκ από την τραγωδία με τον 15χρονο στους Παξούς - Έπεσε από το σκάφος που οδηγούσε ο πατέρας του και διαμελίστηκε από την προπέλα – Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού

«Τέτοια γεγονότα σε μια μικρή κοινωνία σαν τη δικά μας έχουν έναν ισχυρό αντίκτυπο» είπε σήμερα, Δευτέρα (16/07/2018) ο δήμαρχος των Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος κάνοντας λόγο για ένα εξαιρετικό τραγικό γεγονός.

«Από τη στιγμή που συνέβη αυτό, όλοι οι άνθρωποι εδώ στο νησί είναι κοντά σε αυτή την οικογένεια. Τους έχουμε διαμηνύσει μέσω του τουριστικού πράκτορά τους, πως για ό,τι χρειαστούν είμαστε στη διάθεσή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ζητήσει κάτι, προσπαθούν από ότι καταλαβαίνω με αξιοπρέπεια και ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν το θέμα και σήμερα θα αναχωρήσουν από τους Παξούς» δήλωσε ο δήμαρχος μιλώντας στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon.

Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία, υποστήριξε πως δεν συνηγορούσαν στο να συμβεί το μοιραίο. Κάτι μάλιστα που τόνισε αρκετές φορές, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τα αίτια που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του 15χρονου.

«Οι συνθήκες δεν συνηγορούσαν για να γίνει κάτι τέτοιο. Το σκάφος ήταν καινούργιο, ο χειριστής φαίνεται να είχε τα προσόντα και την εμπειρία Δεν υπήρχαν αίτια για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με λεπτομέρειες τι συνέβη» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της τραγωδίας

Πηγή φωτογραφίας: Corfunews.gr

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες στρατιωτικοί - Αποκάλυψη σοκ: Αυτός είναι ο Τούρκος που κρατά στα χέρια του την τύχη τους