Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιάννη Μακρή: Είδα και τα δυο παιδιά μου να πεθαίνουν

Newsbomb

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε, το Σάββατο (10/11), σε νεκροταφείο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η ταφή του Γιάννη Μακρή, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ πριν δυο εβδομάδες περίπου στη Βούλα

Η σορός του 46χρονου επιχειρηματία ενταφιάστηκε στο νεκροταφείο Rookwood, εκεί όπου βρίσκεται ο τάφος της αδελφής του, Βίκυς, η οποία πέθανε από λευχαιμία πριν 30 χρόνια.

«Είμαι τόσο αναστατωμένος. Είδα το γιο μου νεκρό. Ξέρεις τι είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Τώρα έχω χάσει δύο παιδιά. Τους είδα και τους δύο να πεθαίνουν», δήλωσε στην Daily Telegraph, o πατέρας του Στέλιος Μακρής, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι φίλοι της Βικτώριας λένε πως φοβάται για τη ζωή της και πως σχεδιάζει να μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία. «Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα, σε καμία περίπτωση» δήλωσε μια πηγή κοντά στην οικογένεια στην Daily Telegraph. «Είδε τον Γιάννη νεκρό, έχει τελειώσει με την Ελλάδα».

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο έγκλημα

Την ώρα που η Αστυνομία αναζητά το δολοφόνο του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή και τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος έρχονται στο φως νέες εικόνες από τα δραμτικά δευτερόλεπτα που εκτυλίχθηκαν στη Βούλα.

Τα νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δείχνουν τον αδίστακτο δολοφόνο να πυροβολεί τον 47χρονο, ο οποίος έχει βγει από το όχημά του, προσπαθώντας να ξεφύγει.

voula dolofonia makris2

Μάταια όμως καθώς ο δράστης τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί και πάλι.

Δείτε το βίντεο - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι πρώτοι ύποπτοι

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», δεν αποκλείει ο δολοφόνος του Μακρή να φορουσε μάσκα σιλικόνης καθώς θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι γνώριζε πως καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν σε χρόνο που μπορεί να ήταν πιο «εκτεθειμένος», πιθανώς χωρίς να φοράει το καπέλο τζόκεϊ, από κάμερες ασφαλείας από δρόμους όπου μπορεί να είχε περάσει πριν φτάσει στο σπίτι του 47χρονου.

voula makris

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Καθώς επιχειρείται να σχηματιστεί ένας πρώτος κύκλος υπόπτων, στο μικροσκόπιο έχουν μπει σκληροί ποινικοί, Έλληνες και ξένου με «προφίλ» που δικαιολογεί εκτέλεση συμβολαίου.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να έχει ήδη φύγει από τη χώρα όπως και το ενδεχόμενο να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο, έως ότου βρει την κατάλληλη συγκυρία για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Φωτογραφίες, πληροφορίες, βίντεο: Εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», «Καθημερινή», ΣΚΑΪ, Daily Mail

Διαβάστε επίσης: Συνετρίβη αεροπλάνο στην Ξάνθη: Δύο τραυματίες