Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ελευσίνα: Ασέλγησε στη θετή του κόρη και αυτοκτόνησε - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Newsbomb

Τραγικό τέλος σε μία φρικτή υπόθεση – Ένας άνδρας αυτοκτόνησε έξω από την Ελευσίνα, καθώς κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης της συζύγου του – Συγκλονίζει το τελευταίο του μήνυμα: «Συγγνώμη για όσα έκανα – Θα βάλω τέλος στη ζωή μου».

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία ενός 53χρονου, λίγο έξω από την Ελευσίνα. Ο άνδρας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (16/12) απαγχονισμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο κοντά στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Alpha, μετά την τραγική είδηση της αυτοκτονίας αποκαλύφθηκε μία σοκαριστική υπόθεση.

Ο άνδρας ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη, η οποία είχε ένα κοριτσάκι 10 ετών από τον πρώτο της γάμο. Μαζί με τον 53χρονο έκαναν και ακόμη ένα κορίτσι που είναι σήμερα 3 ετών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μητέρα της 10χρονης ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της ασέλγησε πριν από λίγες ημέρες σε βάρος της κόρης της.

Όπως είπε στην Αστυνομία η γυναίκα είχε καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Τα δύο της παιδιά, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, αποκάλυψαν στη μητέρα τους τη φρίκη. Στη συνέχεια, η μητέρα, είπε στο σύζυγό της ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.

«Εάν με καταγγείλεις στην Αστυνομία θα αυτοκτονήσω»

Σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη και την παρακάλεσε να μην τον καταγγείλει στην Αστυνομία, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Εάν με καταγγείλεις στην Αστυνομία, θα αυτοκτονήσω.

Ωστόσο, η μητέρα πήγε το βράδυ του Σαββάτου (15/12) στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευσίνας και κατήγγειλε την ασέλγεια σε βάρος της κόρης της.

«Σου ζητώ συγγνώμη για όσα έκανα»

Από εκείνη την ώρα τα ίχνη του 53χρονου χάθηκαν. Ωστόσο, σήμερα το πρωί έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου της, στο οποίο έγραφε:

«Σου ζητώ συγγνώμη για όσα έκανα. Ξέρω ότι με κατήγγειλες στην Αστυνομία», της είπε, προειδοποιώντας την ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Στις 09:50 το πρωί της Κυριακής (16/15) περαστικοί τον βρήκαν νεκρό σε εγκαταλελειμμένο κτήριο. Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Λίγη ώρα αργότερα αποκαλύφθηκε το οικογενειακό δράμα.

Η ανήλικη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή από τις επόμενες ώρες - Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρά φαινόμενα

Πάτρα: 35χρονος κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε...πάμπλουτος!

Ιαχές πολέμου από Ερντογάν: «Θα τους θάψουμε στα ορύγματα που σκάβουν»