ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Θα ζητήσει η Μέρκελ «κουκούλωμα» της υπόθεσης των υποβρυχίων;

Θα ζητήσει η Μέρκελ «κουκούλωμα» της υπόθεσης των υποβρυχίων;

Φουντώνουν οι φήμες ότι η αυριανή (23/03/2015) ημέρα είναι θα είναι πολύ δύσκολη για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, καθώς η Γερμανίδα Καγκελάριος είναι αποφασισμένη να θέσει στο τραπέζι έντονες πιέσεις, με φόντο την εξεταστική για τα υποβρύχια και τη συμφωνία του 2010.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ «ΕΚΒΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

Η αποφασιστικότητα του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αλλά και της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου να οδηγήσουν τη συμφωνία Βενιζέλου στη Δικαιοσύνη, έχει τρομάξει τους Γερμανούς που νόμιζαν ότι «καθάρισαν» τον Βενιζέλο μέσω Σαμαρά.

Η υπόθεση με τα υποβρύχια είναι τόσο «θολή» που κανείς δεν τόλμησε να... ακουμπήσει, παρά τις αποχρώσες ενδείξεις.

Αυτό το διαπίστωσε όχι μόνον ο Πάνος Καμμένος, αλλά το είχαν ομολογήσει και στελέχη της ΝΔ πριν από τις εκλογές του 2012.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος «βρήκε τοίχο» από συγκεκριμένους πολιτικούς παράγοντες όταν απαιτούσε 7 δισ. αποζημίωση για τη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο εκβιασμός αυτός έχει τη στήριξη των Γερμανών σοσιαλιστών αλλά και του κ. Σουλτς, συνεταίρου του Σρέντερ.

Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η επονείδιστη συμφωνία ήταν ευεργετική για την HDW, ενώ απαλλάχθηκαν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες που την υπέγραψαν από τις τεράστιες ευθύνες έναντι του Ελληνικού δημοσίου, την ίδια στιγμή που η γερμανική δικαιοσύνη αποκάλυπτε το σκάνδαλο!

Εκτός, όμως, από τις ευθύνες όλων όσοι εμπλέκονται στη συμφωνία, υπάρχει άλλος ένας παράγοντας που υποχρεώνει την Μέρκελ να «κουκουλώσει» την υπόθεση: Η αντίστοιχη συμφωνία που υπεγράφη με την Αίγυπτο, αλλά δεν έχει ακόμα ξεκινήσει!

Σε περίπτωση που η εξεταστική προχωρήσει και η Ελλάδα αποδώσει ευθύνες, αυτή η συμφωνία κινδυνεύει να «τιναχτεί στον αέρα», προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στην Γερμανία.

Πηγή: olympia.gr

Σχετικές ειδήσεις