ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο δημοσιογράφος – φίλος της Συγγρού με τα πλαστά πτυχία

Ο δημοσιογράφος – φίλος της Συγγρού με τα πλαστά πτυχία

Το Newsbomb.gr είχε πρώτο απ΄όλους αποκαλύψει ότι έρχονται διώξεις δημοσιογράφων και μάλιστα πασίγνωστων. Από αυτούς που προεκλογικά έριξαν τόνους λάσπης κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

«ΦΟΥΣΚΩΝΕ» ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Δεν πρόκειται για ρεβανσισμό. Αλλά ο ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει αν αυτοί οι άνθρωποι πήραν τις θέσεις που πήραν επειδή πίστευαν τα όσα έλεγαν ή επειδή έτσι τους υπαγόρευαν τα συμφέροντά τους και η προνομιακή αντιμετώπιση (κοινώς "βόλεμα") που απολάμβαναν από το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου, προφανώς με αντάλλαγμα την πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού.

Για τους δυο οι διώξεις είναι οικονομικού χαρακτήρα, αφού φαίνεται πως έχουν φορολογικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν έχουν ρυθμίσει.

Για τον τρίτο δημοσιογράφο τα πράγματα είναι ακόμα πιο πολύπλοκα. Ο εν λόγω κύριος ο οποίος διεκδικεί το ρόλο του πολιτικού αναλυτή στα τηλεπαράθυρα και είναι και ιδιοκτήτης site, ήταν αυτό που λέμε ακραιφνής «Σαμαρικός».

Ο λόγος του και το ύφος του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμα πιο σκληρός και από το γραφείο Τύπου της ΝΔ, όπου εργαζόταν και το απέκρυβε στο δημόσιο διάλογο.

Το όνομά του έχει αρχίσει ήδη να κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία... Σε λίγες μέρες και στα... μανταλάκια των περιπτέρων.

Υποστήριζε με νύχια και με δόντια όλες τις μνημονιακές επιλογές της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αφού όλως τυχαίως ήταν δημόσιος υπάλληλος σε κρατικό φορέα, αποσπασμένος στα γραφεία της Συγγρού.

Επί ΝΔ λοιπόν το site του «πέταγε» από έσοδα και διαφημίσεις... Μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο δημοσιογράφος διέρρηξε τις σχέσεις του με το περιβάλλον Σαμαρά και τις μονταζιέρες της Συγγρού.

Αφού λοιπόν είδε κι απόειδε, άρχισε να παρακαλάει στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, να τον μεταθέσουν σε κάποιο άλλο γραφείο Τύπου εκτός της ΝΔ.

Τέτοιο θράσος;

Το απίστευτο στην όλη η ιστορία είναι ότι όπως προέκυψε από τις έρευνες των κυβερνητικών στελεχών, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δήλωνε πλαστά πτυχία από Πανεπιστήμια προκειμένου να λαμβάνει τα ειδικά επιδόματα και να αυξάνει το μισθό του.

Τέτοιο θράσος;

Η είδηση, όταν και εφόσον επιβεβαιωθεί με ντοκουμέντα θα σκάσει σαν βόμβα στην πολιτική πιάτσα, αφού θα αποδειχθεί το ήθος των φίλων του Αντώνη Σαμαρά... Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση θα πράξει τα προβλεπόμενα από το νόμο και το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Σχετικές ειδήσεις