ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Μονόδρομος το «σερβίρισμα» της Οικουμενικής Κυβέρνησης

Μονόδρομος το «σερβίρισμα» της Οικουμενικής Κυβέρνησης

Η Ευρώπη το έχει «τούμπανο» κι εμείς κρυφό καμάρι – Όλη η αλήθεια για τα σχέδια των δανειστών – Ποιους θέλουν στο τιμόνι της χώρας; - Τι κρύβεται πίσω από το νέο γύρο πολιτικής κρίσης στον οποίο μπαίνει η κυβερνητική συνοχή - Πώς οι πλειστηριασμοί τρίζουν την κυβέρνηση από τα θεμέλια

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «ΠΟΘΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Το σχέδιο των δανειστών προχωρά με αργά, αλλά σταθερά βήματα.

Μετά την αλλαγή του χρόνου αναμένεται να έρθουν νέες πολιτικές «εκπλήξεις» και αλλαγές στον πολιτικό χάρτη.

Η χώρα δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει εύκολα με το μνημόνιο, το οποίο θα «καταπιεί» κι άλλες κυβερνήσεις στο πέρασμά του.

Οι σημερινές (19/11/2015) ρωγμές στην κυβερνητική συνοχή με την παραίτηση Σακελλαρίδη αλλά και με τις απειλές του Καμμένου εναντίον του Νίκου Νικολόπουλου είναι προάγγελος των όσων θα ακολουθήσουν.

Ακόμη κι αν η κυβέρνηση περάσει το σημερινό «κάβο» της ψηφοφορίας, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

Εξωγενείς παράγοντες μαζί με εκπροσώπους της... τρόικας εσωτερικού μας ετοιμάζουν την επόμενη «έκπληξη» η οποία θα λάβει χώρα μέσα στο 2016 και αφού έχουν ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση και η εφαρμογή των προαπαιτουμένων.

Άπαντες πλέον έχουν αντιληφθεί ότι τα «νούμερα» δεν βγαίνουν και το επόμενο βήμα θα είναι η παρουσίαση της ανάγκης μιας... Οικουμενικής κυβέρνησης η οποία – όπως θα μας πουν – πρέπει να τρέξει τη νέα διαπραγμάτευση για την απομείωση του ελληνικού χρέους, αλλά και το τρίτο και τελευταίο μέρος της ανακεφαλαιοποίησης το οποίο θα περιλαμβάνει και κούρεμα καταθέσεων.

Το «σύστημα εξουσίας» με τη γνωστή μέθοδο της προπαγάνδας θα μας πείσει ότι είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η σύσταση μιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού με τεχνοκράτες, δικαστές και τραπεζίτες η οποία – όπως θα μας πουν – θα οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι...

Σε καμία περίπτωση η απομείωση του Ελληνικού χρέους δεν θα γίνει χωρίς κόστος κι αυτό το ξέρουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Ξέρουν επίσης ότι η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει πλήρως τις απαιτήσεις των δανειστών. Οι ξένοι παράγοντες, όπως έκαναν και με τους Σαμαρά – Βενιζέλο, πιστεύουν ότι Τσίπρας – Καμμένος «έπιασαν ταβάνι». Ότι ήταν να κάνουν το έκαναν και σε λίγο καιρό θα πρέπει να αντικατασταθούν.

Ποιος όμως είναι ο τελικός στόχος των Γερμανών που εδώ και χρόνια υποκινούν τις εξελίξεις σε οικονομικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο;

Για όσους διατείνονται ότι ο Σόιμπλε θέλει να πετάξει την Ελλάδα εκτός ευρώ, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι Γερμανοί μελετούν εδώ και χρόνια ένα σενάριο, βάσει του οποίου εάν η Ελλάδα, ακόμα και με την αναθεώρηση του χρέους και με κούρεμα έως και 30%, δεν καταφέρει να μπει σε τροχιά δημοσιονομικής εξυγίανσης, και υπό το άρθρο 136 της Συνθήκης της Λισαβόνας, για κίνδυνο του ευρώ, θα δίνεται η δυνατότητα προσωρινής και οικειοθελούς αποχώρησης από την ευρωζώνη μέχρι τα δημοσιονομικά μεγέθη να είναι κοντά στα επιτρεπτά όρια του Συμφώνου Σταθερότητας.

Αυτό δεν σημαίνει επιστροφή στη δραχμή. Θα σημαίνει όμως πάγωμα του δικαιώματος ψήφου και ενεργής παρουσίας στα ευρωπαϊκά συμβούλια και όργανα και ταυτοχρόνως απεμπόληση του δικαιώματος εξάσκησης της οικονομικής πολιτικής της χώρας, κάτι που έχει συμβεί ήδη.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το περίφημο «σχέδιο Eureka» εμπνεύσεως Σόιμπλε για το οποίο το Newsbomb.gr σας ενημέρωσε με σχετικό ρεπορτάζ: «Ο Σόιμπλε, η «ιερή αγελάδα» του ΤΑΙΠΕΔ και το ξεπούλημα της Ελλάδας».

Για να γίνουν τα παραπάνω, Βερολίνο και ΔΝΤ έχουν καταλήξει στην απόφαση ότι απαιτείται κυβέρνηση με δοτούς υπουργούς και όχι με αιρετούς που δεσμεύονται απέναντι στην ψήφο του ελληνικού λαού.

Η εξέλιξη φαντάζει μονόδρομος, αφού το παλιό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν έχει κανένα απολύτως σθένος να σταματήσει την επέλαση του Βερολίνου.

Σχετικές ειδήσεις