ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο πρύτανης της... σπατάλης και η ιδιαιτέρα του Καμμένου στο ΔΣ της Αττικό Μετρό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο πρύτανης της... σπατάλης και η ιδιαιτέρα του Καμμένου στο ΔΣ της Αττικό Μετρό!

Κάθε μέρα που περνάει, κάθε ώρα, ΣΥΡΙΖΑ κι ΑΝΕΛ, Τσίπρας και Καμμένος παραδίδουν μαθήματα κομματικού Κράτους. Για την ακρίβεια δικομματικού!

Έτσι όπως εξελίσσεται δηλαδή το πράγμα πάλι καλά να λέμε που δεν έγινε οικουμενική γιατί αν έπρεπε να βολέψουν όλα τα κόμματα τα δικά τους παιδιά θα έπρεπε να... απευθυνθούμε και στα γειτονικά κράτη! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Άλλωστε το θέμα δεν είναι ποτέ να σωθεί ο Έλληνας αλλά να επιβιώσουν οι... Ελληνάρες. Τα κομματόσκυλα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο. Με δύο τουλάχιστον περιπτώσεις που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι «φυτευτές». Ο νέος πρόεδρος Ιωάννης Μυλόπουλος, πρώην πρύτανης στο ΑΠΘ που άφησε εποχή στο Πανεπιστήμιο. Με τα έξοδα που έκανε και το ΑΜΙΜΗΤΟ να δώσει μπόνους 32.000 ευρώ στον εαυτό του, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ. Ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπος, όχι αστεία! Παιδί του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, με τρομερές γνώσεις στις... μεταφορές, από τις μετακομίσεις που έχει κάνει. Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις από το ΑΠΘ στην ΕΡΤ και από την ΕΡΤ στο Αττικό Μετρό;

Από κοντά η Μαρκέλα Μαργέλη, μέλος του νέου ΔΣ της Αττικό Μετρό. Μεγαλύτερο προσόν της ότι ήταν επί 20 χρόνια ιδιαιτέρα του Καμμένου. Με επίσης τρομερές γνώσεις στις μεταφορές, αφού ήταν εκείνη που επιμελήθηκε προσωπικά τη μετακόμιση του προέδρου από τη ΝΔ στους ΑΝΕΛ!

Κι όλα αυτά σε μια εταιρία που τρέχει το μέσο που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι Έλληνες, το οποίο μάλιστα είναι διαρκώς αναπτυσσόμενο! Γι’ αυτό και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το εμπιστεύτηκαν σε σοβαρά χέρια. Σε αυτά των δικών τους παιδιών, έχοντας βέβαια αποδομήσει, όλως τυχαίως με δημοσιεύματα, σε δικά τους ΜΜΕ τον τέως πρόεδρο, Χρήστο Τσιτούρα... Ναι αυτόν που όσο μαγειρεύονταν οι αλλαγές, του έβγαζαν πως έχει βίλες, Πόρσε κλπ. σαν να τα έκλεψε... Είπαμε. Στην επικοινωνία-προπαγάνδα παίρνει άριστα η κυβέρνηση. Α... Και στους διορισμούς. Εκεί έχει τρυπήσει το ταβάνι της.

Σχετικές ειδήσεις