ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκάλυψη: Ο Ανδρέας Παπανδρέου απέτρεψε δολοφονία Εκδότη

Αποκάλυψη: Ο Ανδρέας Παπανδρέου απέτρεψε δολοφονία Εκδότη
Του πρότειναν να τον «καθαρίσει»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο προσωπικός γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης Κρεμαστινός - Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, ο Δημήτρης Κρεμαστινός ανέφερε ότι σε σύσκεψη κορυφής στην Εκάλη τέθηκε επιτακτικά το ζήτημα του Γιώργου Κουρή λόγω των φωτογραφιών που δημοσίευε για τη Δήμητρα Λιάνη

Η αποκάλυψη για εκείνη την σύσκεψη είναι συνταρακτική και αφορούσε τον μακαρίτη Γιώργο Κουρή, εκδότη της Αυριανής.

Όπως είπε ο κ. Κρεμαστινός, 25 χρόνια μετά: «Η Αυριανή μετά έβαζε προσωπικές φωτογραφίες της Δήμητρας Παπανδρέου και ο Παπανδρέου βλέποντας αυτή την εικόνα, να βλέπει m γυναίκα του σε τέτοιες φωτογραφίες, μπορώ να σας πω ότι εixε καταρρακωθεί. Αλλά δε το έδειχνε, δεν παραπονιότανε».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σύσκεψη της Εκάλης: «Εγινε, λοιπόν, μία σύσκεψη στελεχών, μεταξύ των οποίων και μυστικών υπηρεσιών, και ένας εξ αυτών, δε Θα πω ποιος, του λέει ότι:

- Άκουσε να δεις, Πρόεδρε, μην συζητάμε ώρα, Θα κάνεις ό,τι κάνει ένας χωριάτης που Θα του πάρουν τις φωτογραφίες της γυναίκας του στο καφενείο του χωριού του.

-Τι Θα κάνει ο χωριάτnς; Λέει ο Παπανδρέου.

- Θα πάρει ένα τσεκούρι και Θα ανοίξει το κεφάλι αυτουνού στα δύο. Ο Παπανδρέου έμεινε βουβός. Επικράτησε σιγή. Σιγά σιγά έκλεισε η συνεδρίαση και έφυγαν όλοι. Οπότε εγώ έφυγα με μαύρη σκέψη, λέω τι λένε εδώ πέρα κτλ. Αλλά τα γεγονότα πήγαν ομαλά, και ένα Σάββατο που τον έβλεπα μόνο, του λέω: Πρόεδρε, τι είναι τώρα αυτές οι ιστορίες, τι θα γίνει; Και τότε ήταν κάθετος, μου λέει: Άκουσε να δεις, Δημήτρη, από τότε που ο Πρωθυπουργός θα αρχίσει να υιοθετεί τέτοιες σκέψεις παίρνει διαζύγιο με τη λέξη που λέγεται Δημοκρατία».