ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σκάνδαλο... μεγατόνων με ιδιωτικό κέντρο Υγείας

Σκάνδαλο... μεγατόνων με ιδιωτικό κέντρο Υγείας

Το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Υγείας συμβαίνουν πολλά περίεργα και θολά πράγματα - Καταστάσεις που όταν αποκαλυφθούν θα προκαλέσουν τσουνάμι αντιδράσεων και αρκετοί θα χάσουν τον ύπνο τους... 

Βλέπετε, η πολιτική αστάθεια που υπάρχει λόγω των εκλογών ευνοεί τέτοιου είδους συνθήκες.

«Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση». Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες, γνωστό ιδιωτικό κέντρο υγείας έχει στήσει φάμπρικα εκβιασμών με τα φάρμακα.

Φάμπρικα εκβιασμών που έχει να κάνει με μαύρο χρήμα και... χρυσές μίζες για να προωθούνται συγκεκριμένα φάρμακα.

Η υπόθεση είναι πολλή σοβαρή και όταν θα αποκαλυφθεί (πολύ σύντομα συμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr) με στοιχεία και ντοκουμέντα θα προκληθεί και πολιτικός σεισμός, διότι όλα αυτά γίνονται μεν κρυφά και κάτω από το τραπέζι, αλλά εν γνώση και πολιτικών παραγόντων.


Για να είμαστε σαφείς η φάμπρικα έχει στηθεί από μεγαλοπαράγοντες του ιδιωτικού κέντρου που έχουν όνομα και επώνυμο και όλα γίνονται εν αγνοία των ξένων μετόχων.

Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει όταν οι μέτοχοι – επενδυτές αντιληφθούν πόσο «μαύρο» χρήμα διακινείται πίσω από τις πλάτες τους για να προωθούνται συγκεκριμένα φάρμακα από συγκεκριμένες εταιρείες μέσω μιζών.

Πάνε κι έρχονται οι βαλίτσες με τα τούβλα…

Το καταπληκτικό στην όλη ιστορία είναι ότι οι συγκεκριμένοι «παράγοντες» του κέντρου υγείας έχουν απλώσει τα δίχτυα τους και στην πολιτική εξουσία προκειμένου να ετοιμάσουν τις επόμενες δουλειές τους.

Ο «σεισμός» δηλαδή θα επεκταθεί και σε πολιτικό επίπεδο και κάποιοι ίσως βρεθούν εκτεθειμένοι ακόμα κι αν δεν έχουν συμμετοχή στο σκάνδαλο.

Δεν είναι κρίμα εν όψει εθνικών εκλογών να αμαυρωθεί το όνομα ορισμένων πολιτικών ταγών επειδή διατηρούν κοινωνικές σχέσεις με… καιροσκόπους της υγείας;

Δεν είναι κρίμα, διάφοροι μαυρογυαλούροι, από τώρα να κανονίζουν deals για την επόμενη μέρα και να βρεθούν λίαν συντόμως στα... μανταλάκια;