Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Άνεργοι σε απόγνωση – εργαζόμενοι απλήρωτοι

Newsbomb

Ο Κ.Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει την κόλαση που ζουν άνεργοι και εργαζόμενοι

Κάθε μέρα στις ατέλειωτες λίστες των ανέργων προστίθενται 3.000 άτομα, κυρίως νέοι ηλικίας 17-20 ετών. Σήμερα επίσημα οι άνεργοι υπολογίζονται σε 1.050.000 αλλά στην πραγματικότητα έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο και το εφιαλτικό αυτό νούμερο ανεβαίνει.

Αλλά και όσοι έχουν ακόμα τη δουλειά τους, σε ποσοστό 80% περίπου παραμένουν απλήρωτοι από 2 έως 7 μήνες, υποταγμένοι στο εκβιαστικό δίλημμα των εργοδοτών «περίμενε όποτε βρω λεφτά να σε πληρώσω ή παραιτήσου χωρίς αποζημίωση βέβαια».

Αυτή την κόλαση που ζουν σήμερα άνεργοι και εργαζόμενοι αποκαλύπτει με συγκλονιστικά στοιχεία η δημοσιογραφική έρευνα του Κώστα Χαρδαβέλλα απόψε στις 21:00 στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ», που προβάλλεται στη Web TV του newsbomb.gr με καλεσμένους πολιτικούς και παράγοντες της εργοδοσίας και των εργαζομένων.

Στη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάζονται και οι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της εργασίας, τα κονδύλια που έρχονται από την Ε.Ε. για τους άνεργους και δεν χρησιμοποιούνται κι άλλα πολλά.

Παράλληλα, ο Χάρης Λαζαρόπουλος από τις 21.00 έως το τέλος της εκπομπής θα βρίσκεται σε συνεχή, ζωντανή επαφή με το κοινό για τις ερωτήσεις του και τις παρεμβάσεις τους στην εκπομπή