ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Πώς θα γίνουμε... Βούλγαροι και Ρουμάνοι

Το σχέδιο για μισθούς, συντάξεις και επίπεδο ζωής Βουλγαρίας και Ρουμανίας (από τα χαμηλότερα στον κόσμο) που θέλουν να επιβάλουν ΔΝΤ , Κομισιόν και ΕΚΤ στην Ελλάδα, αποκαλύπτει απόψε στις 9:00 μ.μ. στο web tv του newsbomb o Κώστας Χαρδαβέλλας.

Πώς θα γίνει η εσωτερική υποτίμηση στη χώρα, πότε και πως θα έχουμε μισθούς των 250-300 ευρώ, πόσα νοσοκομεία θα κλείσουν και πόσα θα συγχωνευθούν, είναι μερικά από τα πολλά μέτρα που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου η χώρα να «βουλγαροποιηθεί» και τα οποία θα αποκαλυφθούν στη σημερινή εκπομπή του newsbomb.

Και ενώ οι Έλληνες καλούνται να ζήσουν όπως οι πιο φτωχοί και σε πλήρη οικονομική κατάρρευση λαοί του πλανήτη, επίσημα οι Γερμανοί δηλώνουν κυνικά ότι κέρδισαν 14,5 δισ. ευρώ από την κρίση στην Ελλάδα.

Πολιτικά στελέχη των κομμάτων και οικονομικοί επιστήμονες και αναλυτές συζητούν στο στούντιο της εκπομπής ζωντανά τα αποκαλυπτικά στοιχεία της έρευνας του Κώστα Χαρδαβέλλα και απαντούν σε ερωτήσεις και καταγγελίες του κοινού που φέρνει στο στούντιο ο Χάρης Λαζαρόπουλος, ο οποίος διαχειρίζεται σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής τις πληροφορίες.

Στείλε τα δικά σας ερωτήματα ή καταγγελίες στο info@newsbomb.dpg.gr ή καλέστε στο 210.35.03.154.

Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές του Κώστα Χαρδαβέλλα εδώ

Ρoή Ειδήσεων

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER