Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αλήθειες και ψέματα στις προεκλογικές υποσχέσεις

Newsbomb

Ο Κ.Χαρδαβέλλας απέναντι στα «ΘΑ» των πολιτικών αρχηγών

Ημέρες του ’85 (Τσοβόλα δώστα όλα) και του 2009 (Λεφτά υπάρχουν) ζει και πάλι η Ελλάδα την ίδια ώρα που όλη η Ευρώπη ετοιμάζεται να μας πετάξει στο περιθώριο και στη δραχμή.

Δώδεκα μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες όλα τα κόμματα έχουν ανοίξει την ατζέντα τους κι έχουν παρουσιάσει τα κυβερνητικά τους προγράμματα που βασίζονται σε υποσχέσεις για επιστροφές επιδομάτων και κρατήσεων, για επιστροφές μισθών και συντάξεων στα παλιά επίπεδα.

Πρωταγωνιστής κυρίως των προεκλογικών παροχών ο ΣΥΡΙΖΑ, που υπόσχεται μία Ελλάδα εκτός Μνημονίου αλλά με τα καλούδια και τη νιρβάνα της προ 2009 εποχής.

Πού βρίσκεται η αλήθεια και πού το ψέμα ή η υπερβολή σε όλες αυτές τις προεκλογικές υποσχέσεις; Και πού θα βρεθούν τα χρήματα σε μια καταχρεωμένη και με άδεια δημόσια ταμεία Ελλάδα για να γίνουν όλα αυτά τα «ΘΑ» πραγματικότητα;

Απάντηση σε όλα αυτά με οικονομικές αναλύσεις των προεκλογικών υποσχέσεων θα υπάρξουν απόψε στις 21:00 στην τηλεοπτική εκπομπή του newsbomb «AΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και καλεσμένους στο στούντιο πολιτικούς, αλλά και οικονομικούς αναλυτές.

Καλεσμένοι στο στούντιο, ο κ. Πάνος Τριγάζης, υποψήφιος στη Β’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Σοφία Βούλτεψη, υποψήφια Β’ Αθήνας με τη ΝΔ, ο κ. Θανάσης Χειμωνάς, υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, ο δημοσιογράφος κ. Μενέλαος Τασιόπουλος, ο κ. Γιώργος Βάμβουκας, καθηγητής στο Οικον0μικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο κ. Γιώργος Κουρερής, πρώην επιθεωρητής ΣΕΥΠ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παρέμβει μέσω SKYPE ο κ. Κώστας Δημητρίου, πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα επικοινωνεί με το κοινό ζωντανά για να ακούγονται οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις των τηλεθεατών.