Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Φουλ για κυβέρνηση τη Δευτέρα

Newsbomb

Ο Κ. Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει τις συγκλίσεις των κομμάτων

Αποφασισμένοι να υπάρξει Κυβέρνηση τη Δευτέρα είναι οι τέσσερις βασικοί πολιτικοί αρχηγοί (Σαμαράς , Τσίπρας , Βενιζέλος και Κουβέλης ) με τον Καμένο να βρίσκεται σε στάση αναμονής για να δράσει ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα , το ΚΚΕ να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή για κυβερνητική λύση και τη Χρυσή Αυγή να παραμένει στο περιθώριο. Κυβερνητική λύση θα στηρίξουν και ο ΛΑΟΣ με τους Οικολόγους αν μπουν στη Βουλή.

Τα μηνύματα από την Ευρώπη αλλά και οι αντοχές της Ελληνικής Οικονομίας και των πολιτών έχουν δημιουργήσει πλέον ένα ασφυκτικό κλοιό για όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας μας που έχει πεισθεί ότι δεν υπάρχει περιθώριο ούτε μιας ημέρας για ακυβερνησία στην Ελλάδα.

Ήδη στελέχη των κομμάτων έχουν ανοίξει διαύλους επαφών για αναζήτηση σημείων σύγκλισης και συμφωνιών για στήριξη ή παροχή ψήφου εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση υπό Σαμαρά ή Τσίπρα.

Το άγνωστο αυτό πολιτικό παρασκήνιο που βάζει τα θεμέλια για μια κυβέρνηση συνεργασίας παρουσιάζει απόψε 9 το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» ΤΟΥ NEWSBOMB ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων , ενώ ο Χάρης Λαζαρόπουλος φέρνει στο στούντιο ερωτήσεις και παρατηρήσεις του κοινού που παρακολουθεί τη «ζωντανή» εκπομπή.

Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής, είναι οι:

  1. Μανώλης Αγγελάκας, υποψήφιος Α’ Αθηνών ΝΔ – πρώην ευρωβουλευτής – τομεάρχης υγείας
  2. Νίκος Μαρκάτος, υποψήφιος Α’ Αθηνών Ανεξάρτητοι Έλληνες
  3. Ροή Παυλέα, υποψήφια Α’ Αθηνών ΠΑΣΟΚ
  4. Σίσυ Αλιγιζάκη, υποψήφια Β’ Αθηνών ΛΑΟΣ
  5. Κατερίνα Παλιού, υποψήφια Α’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ
  6. Παύλος Λινός, Ηλεκτρολόγος μηχανικός – harvantics.com
  7. Ζαχαρίας Λουδάρος, Γενικός Διευθυντής Spin Communications

Skype:

Εύα Καιλή, υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ

Δημήτρης Μάρδας, καθηγητής τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ