ΑΠΟΨΕΙΣ

Πολιτικοί απατεώνες

Πολιτικοί απατεώνες

Τι θα πει «πολιτικοί απατεώνες» και τι θα πει σκέτο «απατεώνες».

Η διαφορά είναι ότι ο πρώτος χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι πολιτικοί εναντίον των αντιπάλων τους είναι για να αναδείξουν ότι λένε ψέματα στον λαό και ο δεύτερος χαρακτηρισμός όταν χρησιμοποιείται από κάποιον είναι γιατί πρόκειται για απατεωνιές.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο χαρακτηρισμών και δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκε ο Ευκλείδης εκτός και αν το είπε έτσι μόνο και μόνο για να δείξει τη διακριτή διαφορά και να αναδείξει την απόσταση που έχει με τον κ. Τσίπρα.

Με άλλα λόγια να αναδείξει και να κατοχυρωθεί ότι είναι δεύτερος στην ιεραρχία του κόμματος έστω και αν «ξηλώθηκε» στον ανασχηματισμό των τομεαρχών που έκανε πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί παρεξήγησε ο πρώην υπουργός οικονομικών τον χαρακτηρισμό «πολιτικός απατεώνας» και δημιουργήθηκε μείζον εσωκομματική ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ίσα , ίσα που ο Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για τον πρώην υπουργό είπε τα καλύτερα ή τουλάχιστον αυτό έβγαλε προς τα έξω. Αν τώρα άλλα είπε δημόσια και άλλα αισθάνεται ή πράττει στο εσωτερικό του κόμματος, αυτό εντάσσεται στον όρο πολιτικής απατεωνίας;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αγώνας δρόμου για την αποφυγή του lockdown: Τι προτείνουν οι λοιμωξιολόγοι, τι θέλει η κυβέρνηση