ΑΠΟΨΕΙΣ

Η επιλογή του πρωθυπουργού

Η επιλογή του πρωθυπουργού

Οι καταλήψεις των μαθητών στα σχολεία της χώρας, που αντιδρούν στα μέτρα της υπουργού Παιδείας, η οποία νομοθέτησε υπέρ της παρουσίας των μαθητών σε κάθε τάξη (25 τον αριθμό) είναι κάτι που δείχνει ότι και η ίδια δεν γνωρίζει ακριβώς τι θέλει να κάνει.

Το θέμα όμως είναι ότι και το Μαξίμου δεν γνωρίζει τι θέλει να κάνει η υπουργός της κυβέρνησης και για αυτό το λόγο το «φασούλι» που άνοιξε ο πρωθυπουργός με τα όσα ανέφερε στο υπουργικό συμβούλιο δεν θα κλείσει εύκολα.

Οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά στα υπουργικά γραφεία, με αρκετούς υπουργούς να μιλάνε για την ώρα που ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει ανασχηματισμό και θα τοποθετήσει στην κυβέρνηση νέα στελέχη υπουργούς και υφυπουργούς.

Η αναβλητικότητα, εξ αιτίας του ότι ο ανασχηματισμός δεν θα αργήσει, έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις και να φαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει χάσει το αβαντάζ που είχε: Να μπορεί να αφουγκράζεται την κοινωνία και τους πολίτες της.

Φαινόμενα που ήρθαν αρκετά νωρίτερα απ΄ ότι συνηθίζεται σε άλλες περιπτώσεις.
Το τι θα κάνει ο πρωθυπουργός για να ξεφύγει από τη μέγγενη της εικόνας που έχει δημιουργηθεί, είναι ασφαλώς δικό του θέμα και προφανώς επειδή και του ίδιου δεν του αρέσει να αισθάνεται πιεσμένος, γιατί τα χειρότερα μπορεί να τα έχουμε μπροστά μας, τότε η επιλογή που έχει είναι μία: Φυγή προς τα εμπρός με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΝΑΤΟ: Ανακοίνωσε συμφωνία για μηχανισμό αποτροπής ελληνοτουρκικής σύγκρουσης