ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Φώφη Γεννηματά δεν είναι πια μαζί μας…

Γεννηματά Καλό ταξίδι
Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά.
ΙΝΤΙΜΕ

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο πρόωρος χαμός της Φώφης Γεννηματά βύθισε στη θλίψη όλους τους Έλληνες. Η μαχήτρια της ζωής, η γυναίκα που πάλεψε μέχρι τέλους με το θηρίο που λέγεται καρκίνος, που διακρινόταν για το ήθος και την αξιοπρέπειά της έφυγε σε ηλικία μόλις 56 χρονών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην πολιτική ζωή του τόπου.

Όσοι από εμάς είχαμε την τιμή να τη γνωρίσουμε από κοντά, θα τη θυμόμαστε με αυτό το υπέροχο χαμόγελο. Πάντα αντιμετώπιζε με αισιοδοξία και αξιοθαύμαστη γενναιότητα τις δυσκολίες, ενώ η παρουσία τους στην πολιτική διακρινόταν από δυναμικότητα και συνάμα από σεβασμό στις αξίες.

Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη Φώφη Γεννηματά και η πολιτική είναι από σήμερα φτωχότερη. Όμως κατάφερε με τον τιτάνιο αγώνα της να δώσει κουράγιο και δύναμη στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα υγείας.

Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους η Φώφη Γεννηματά, για τον τρόπο που αντιμετώπισε την ασθένειά της, για την ευπρέπεια που την χαρακτήριζε και για την αγωνιστικότητά της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο σεβασμός που αντιμετώπιζε τους πολιτικούς της αντιπάλους, ο μεστός και συγχρόνως απλός πολιτικός της λόγος και η συνολική της παρουσία στα πολιτικά δρώμενα είναι οι λόγοι που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.

Η Φώφη θα είναι πάντα κοντά μας. Εμείς θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Καλό ταξίδι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός ΤΩΡΑ αισθητός στην Αθήνα

Φώφη Γεννηματά: Τι σημαίνει «εθνικό πένθος» και τι ισχύει σε όλη τη χώρα

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά