ΑΠΟΨΕΙΣ

«Κατάρρευση» ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία - Πλήρωσε ακριβά την Συμφωνία της προδοσίας

«Κατάρρευση» ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία - Πλήρωσε ακριβά την Συμφωνία της προδοσίας

Οι Πρέσπες «έπνιξαν» το Μαξίμου - Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα είναι καταλυτική, γεγονός που αποδίδεται πρωτίστως στην αρνητική επίδραση της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών

Στις εθνικές εκλογές του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να αποκτήσει ισχύ στη Μακεδονία και να κερδίσει απροσδόκητα ποσοστά, γεγονός που του έδωσε μεγάλη ώθηση για να κατακτήσει την εξουσία.

Με δεδομένο όμως πως στο μεσοδιάστημα των 3.5 χρόνων προέκυψε το Μακεδονικό ζήτημα, ο ΣΥΡΙΖΑ «πνίγηκε» στις Πρέσπες.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τις 11 εκλογικές περιφέρειες στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασε το 20%, οι 7 ανήκουν στην Μακεδονία.

Οι ψηφοφόροι στις 14 εκλογικές περιφέρειες της Μακεδονίας «τιμώρησαν» τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρόλο την προσπάθεια από τον ΣΥΡΙΖΑ ωραιοποίησης της Συμφωνίας των Πρεσπών και την επιχείρηση δημιουργίας εντυπώσεων πως οι απώλειες δεν ήταν μεγάλες στις κάλπες της Κυριακής, το κυβερνητικό κόμμα έχει απώλειες μεγαλύτερες των 10 μονάδων.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των Ελλήνων να «μαυρίσει» τον ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε η στάση της κυβέρνησης γύρω από τη Συμφωνία της Προδοσίας και η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε συμφωνία με τη γειτονική χώρα χωρίς προηγουμένως να έχει καταθέσει στη Βουλή το σχέδιο της Συμφωνίας και να λάβει τη συναίνεση των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών ομάδων αλλά κυρίως του ελληνικού λαού (δημοψήφισμα).

Το όνομα «Μακεδονία» δεν είναι ένα απλό όνομα. Είναι ένα όνομα που εμπεριέχει ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων, ελληνική ιστορία.

Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και δεν ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Μπορεί από το Μαξίμου να θέλουν να υποβιβάσουν το Μακεδονικό ρίχνοντας τις ευθύνες αλλού (στην οικονομική πολιτική) όμως από τους πιο βασικούς λόγους της πανωλεθρίας της Κυβέρνησης στις Ευρωεκλογές ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία ελληνική κυβέρνηση αναγνώρισε μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Οι Έλληνες δεν ξέχασαν κ. Τσίπρα

Δεν ξέχασε ο ελληνικός λαός κ. Τσίπρα όταν αποκαλούσατε τους Μακεδόνες ετερόκλητο όχλο, φασίστες και ακροδεξιούς επειδή δεν ήθελαν να υπογράψετε την πιο ανήθικη πλαστογραφία παγκοσμίως.

Αυτό που καταφέρατε κ. Τσίπρα με την Συμφωνία των Πρεσπών είναι να δώσατε όνομα και ταυτότητα και γλώσσα στους σφετεριστές της ιστορίας μας.

Δεν σεβαστήκατε τους αγώνες των προγόνων μας. Τους αγώνες των Μακεδονομάχων.

Στο Σύνταγμα εξαντλήσατε την βαρβαρότητα δυνάμεων καταστολής σε ειρηνικές συγκεντρώσεις, όπου συμμετείχαν ηλικιωμένοι και παιδιά.

Όλοι οι Έλληνες αλλά κυρίως οι Μακεδόνες δυστυχώς για εσάς κ. Τσίπρα δεν ξεχνούν...

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Αυτοί είναι οι δέκα λόγοι της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ

Οι δύο λόγοι που οδηγούν τον Τσίπρα στις κάλπες την 7η Ιουλίου

Σχετικές ειδήσεις