ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

H επική αντίδραση μαθητή όταν είδε τον Μητσοτάκη στο σχολείο του που έγινε viral (vid)

H επική αντίδραση μαθητή όταν είδε τον Μητσοτάκη στο σχολείο του που έγινε viral (vid)
Intime News

Ένας μικρός μαθητής έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

Δίπλα στους μικρούς μαθητές που επέστρεψαν στα θρανία για να ολοκληρώσουν τη σχολική χρονιά βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας.

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό για την αφοσίωση και τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ ενημερώθηκε για τις νέες συνήθειες, που από σήμερα χιλιάδες παιδιά σε όλα τα σχολεία της χώρας, καλούνται να ακολουθήσουν.

Παράλληλα συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς, ρωτώντας για τα προβλήματα του σχολείου. Ο ίδιος ήταν πολύ διαχυτικός με τα παιδιά, ενώ μπήκε και σε μια τάξη, στην 6η τάξη Δημοτικού. «Να συγκεντρωθείτε στα μαθήματά σας και μετά να ξεκουραστείτε για το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

H επική αντίδραση μαθητή

Όταν ο πρωθυπουργός μπήκε στο προαύλιο του σχολείου μαζί με την υπουργό Παιδείας, καλημέρισε τα παιδιά και τα ρώτησε αν πηγαίνουν στην πρώτη τάξη.

Η δασκάλα τους καλωσόρισε και ρώτησε τους μαθητές «Ξέρετε ποιος είναι αυτός; Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Μόλις ολοκλήρωσε την πρότασή της ένας πιτσιρικάς έκανε πως λιποθύμησε, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει γελώντας «λιποθύμησε».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την 22χρονη Αλεξάνδρα: Πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας