ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρωτοφανείς εικόνες στη Βουλή: Αγιασμός σε άδεια έδρανα - Μόλις 60 βουλευτές (pics)

Πρωτοφανείς εικόνες στη Βουλή: Αγιασμός σε άδεια έδρανα - Μόλις 60 βουλευτές (pics)

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΠρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω κορονοϊού - Τελέστηκε σήμερα στη Βουλή, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Με ελάχιστους βουλευτές τελέστηκε την Δευτέρα (5/10) ο καθιερωμένος αγιασμός στη Βουλή. Σε αυτόν φέτος συμμετείχαν μόνο 60 βουλευτές.

Από τους πολιτικούς αρχηγούς παρόντες ήταν μόνο οι Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννήματα ενώ στα υπουργικά έδρανα την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της Παναγιώτης Πικραμμένος και οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Δείτε την gallery:

Λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, κανείς από τους βουλευτές δεν ασπάστηκε τον σταυρό ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που χοροστάτησε της τελετής του αγιασμού δεν πλησίασε με τον βασιλικό τα έδρανα.

«Εύχομαι ο Θεός να σας ενισχύσει με δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που σας έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός», ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέγα φιάσκο για τους Τούρκους: Ενεργοποίησαν S-400 για να βρουν ελληνικά F-16 και… ούτε που τα είδαν